Tende - Tamplarie PVC, aluminiu Bucuresti

Inchideri terase

...
Inchidere terasa cu sticla tip ghilotina

Sistemele de inchidere ghilotina cu sticla securizata retractabila vertical sunt sisteme perfecte ce pot fi utilizate atat pe post de balustrada cat si pe post de inchidere a unei terase clasice sau a uneia tip pergola retractabila.

...
Inchidere terasa cu sticla glisanta

Sistemul glisant din sticla Tende SCS este recomandat mai ales in cazul segmentului rezidential, acolo unde terasele trebuie in primul rand ferite de intemperii in timpul sezonului rece ori in cazul furtunilor ocazionale.

Un avantaj principal al sistemului Tende SCS pentru terasa cu sticla glisanta consta in dimensiunea foarte redusa a pragului inferior ( 7 mm ), ceea ce inseamna ca in pozitia deschis a sistemului, terasa va arata ca inainte de instalarea acestuia. De asemenea, Tende SCS este recomandat si in cazul spatiilor comerciale de interior. Tende va pune la dispozitie terase inchise cu sticla glisanta la pret avantajos!

...
Rulouri transparente

Sistemul de inchideri - rulouri transparente pentru terase si balcoane cu caseta si ghidaje - este in prezent, din punct de vedere tehnologic, cel mai evoluat sistem de inchidere pentru terasa unde ca materie prima se foloseste folia PVC - plastic transparent sau panza. Folia unui rulou transparent este din material PVC transparent si flexibil cu o rezistenta excelenta la radiatii UV cunoscut si sub denumirea de folie terasa. Aceasta folie transparenta PVC este dezvoltata special pentru arhitectura textila, inchidere terase, foisoare, laterale copertine, ferestre corturi, cupole, si toate celelalte aplicatii in care vizibilitatea este esentiala. Tende va pune la dispozitie rulouri exterioare transparente pentru terase la pret avantajos! Solicita oferta de pret personalizata! 

Categorii
Date de contact
0310050233; 0787888576
Str. Dr. Calin Ottoi, nr. 11, sector 2
Distribuie