T&C Development - Constructii civile, industriale si edilitare, Bucuresti

Constructii

...
Constructii civile

Anteprenor general cu experienta necesara realizarii oricarui proiect indiferent de complexitatea sa. Avem forta de munca, utilajele si furnizorii de materiale cheie necesare pentru a demara orice tip de lucrare si a o finaliza la termenul stabilit. Inginerii nostri au peste 20 de ani de experienta in domeniu si vor supraveghea lucrarile tale zilnic.

...
Bransamente electrice

T&C Development executa bransamente electrice aeriene sau subterane, facilitam inclusiv intocmirea proiectului si obtinerea avizului tehnic de racordare ENEL. Cele mai bune preturi!

...
Impamantari

T&C Development realizeaza instalatii de protectie impotriva trasnetelor si prize de pamant (impamantari), la cele mai bune preturi de pe piata. Calitate garantata conform contract.

...
Acoperisuri

Societatea noastra executa acoperisuri/invelitori cu lindab, tigla, azbociment, etc.Oferim garantie pentru lucrarile realizate.

ele mai bune preturi de pe piata.

...
Arhitectura si proiectare

Societatea noastra ofera servicii complete de arhitectura, proiectare si design profesional.

Proiecte de arhitectura:

* Planuri urbanistice de detaliu (PUD) sau zonale (PUZ).

* Proiecte de executie pentru constructii civile si industriale.

* Proiecte de amenajare peisagera gradini, parcuri si spatii verzi de orice natura.

* Proiecte de design interior pentru apartamente, vile si spatii comerciale.       

Proiecte de instalatii:

* Instalatii electrice (curenti slabi, joasa si medie tensiune).

* Instalatii sanitare (apa, canal, termice, gaz si incendii).

* Instalatii HVAC (incalzire, ventilare, desfundare, aer conditionat).

Proiecte pentru retele edilitare:

* Retele alimentare cu apa.

* Retele evacuare canalizare.

* Statii de pompare si tratare a apei.

* Statii de epurare a apelor uzate.

* Proiectele se intocmesc la faza de proiect tehnic (PT), detalii de executie (DDE), antemasuratoare, caietul de sarcini si contine toate documentatiile necesare in vederea obtinerii avizelor in vederea obtineri a autorizatiei de constructie.

...
Canalizare

T&C Development realizeaza retele de canalizare de noi, sau remediaza pe cele existente. Lucrarile sunt garantate conform contract. Cele mai bune preturi

...
Retele termice si gaz

T&C Development executa retele termice si de gaz, bransamente noi sau remedierea celor existente. Calitate garantata. Cele mai bune preturi!

...
Instalati electrice

Societatea noastra va ofera servicii de executie a instalatiilor electrice interioare sau exterioare pentru constructii civile si industriale, enumeram o parte din acestea mai jos:

- Instalatii interioare (curenti tari si slabi) pentru case-vile, cladirii de locuit sau administrative.

- Bransamente aeriene/subterane.

- Instalatii electrice de joasa tensiune si automatizari.

- Instalatii de protectie impotriva trasnetelor si prize de pamant (impamantari).

- Sisteme de iluminat ornamental, public si industrial.

Va stam la dispozitie pentru orice lucrari din domeniul instalatiilor electrice. Pentru o oferta de preturi sau o constatare nu ezitati sa ne contactati.

...
Drumuri si poduri

Societatea noastra dispune de tehnologia si resursele umane necesare in vederea realizari urmatoarelor lucrari edilitare publice sau private:

- drumuri;

- platforme betonate;

- drumuri pietruite;

- podete metalice sau din beton armat de trecere peste parauri;

- poduri metalice sau din beton armat peste rauri si/sau viaducte;

- punti pietonale peste rauri din beton armat.

...
Termoizolatii cu celuloza - PRODUS ECOLOGIC

Executam termoizolatii cu celuloza (produs ecologic). Cel mai bun raport calitate - pret de pe piata.

...
CONSTRUCTII CIVILE SI INDUSTRIALE

CONSTRUCTII CIVILE SI INDUSTRIALE

"De la o casa la un ansamblu rezidential, cu acelasi respect pentru calitate"

Executam:

- Case-Vile, Blocuri, Hoteluri, Pensiuni, Hale industriale

- Tencuieli mecanizate

- Sape mecanizate

- Lucrari din rigips

- Lucrari de termosistem

...
Sapatura mecanizata

Executam lucrari de terasamente, sapaturi mecanizate si manuale pentru fundatii blocuri, case - vile, decopertari strat vegetal, amenajare teren, compactari.

Sapaturi mecanizate pentru canalizari.

...
Constructii case-vile

Societatea noastra construieste case si vile la rosu sau la cheie din caramida cu structura din beton armat cu zidarie portanta. Executia lucrarilor fiind realizata la cererea clientului, cu materialele noastre sau furnizate de catre acesta, raportul dintre calitate si pret fiind cel mai bun de pe piata.

...
Constructii case din lemn

Construim case si vile la cheie din panouri tip sandwich din lemn tratat ignifug, oferind o gama larga de finisaje deosebite. Asiguram intocmirea proiectului de arhitectura inclusiv obtinerea autorizatiei de constructie si a tuturor avizelor necesare.

...
Constructii de case si blocuri AMVIC

Societatea noastra este partener autorizat cu Amvic Germania, executand rnla gri sau la cheie case-vile, blocuri, cladiri de birouri, depozite, rnetc, in sistemul amvic. Sistemul german ofera etansarea cladirii in totalitate, inclusiv rnacoperisul acesteia fiind realizat in acelasi sistem, aceasta reducand rnpierderile de caldura si crescand eficienta instalatiei de ventilatie.Toate materialele ne sunt furnizate de catre Amvic Germania.

...
CONSTRUCTII METALICE

T&C Development este constructorul ideal in cazul in care va intereseaza sa construiti:

- Depozite;

- Hale industriale;

- Spalatorie auto;

- Orice alte lucrari pe structura metalica.

...
Zidarii

Executam lucrari de zidarie din caramida, BCA, boltari, etc. La cele mai bune preturi.

...
Hidroizolatii

Calitatea unei lucrari de hidroizolatie este data de calitatea si caracteristicile materialului folosit, precum si de calitatea executiei, T & C Development SRL garanteaza calitatea lucrarii, executand urmatoarele tipuri de hidroizolatii:

- Hidroizolatie fundatii si subsoluri;

- Hidroizolatii la terase circulabile;

- Hidroizolatii la terase gradina, inclusiv amenajarea acesteia;

- Hidroizolatii la terase necirculabile.

- Reabilitarea hidroizolatilor vechi.

...
Termoizolatii

T & C Development realizeaza sisteme profesionale complete de termoizolatii ce va vor ajuta la reducerea semnificativa a costurilor de utilitati, reparatii si intretinere pentru acest lucru folosim cele mai noi tehnologii de pe piata in vederea izolari termice si fonice, in functie de nevoile cladiri dumneavoastra executam urmatoarele lucrarii:

- Termoizolarea fatadelor/pardoselior cu polistiren expandat / extrudat.

- Termoizolatii cu celuloza, produs ecologic.

- Termoizolatii cu spuma poliuretanica.

- Termoizolarea fatadelor prin aplicarea de tencuiala mecanizata cu particule de polistiren.

...
Fata ventilata/pereti cortina

T & C Development executa fatade ventilate, avantajele acestui tip de lucrare sunt numeroase, plecand de la rezistenta si conferind un aspect modern si atractiv, acestea pot fi executate cu diferite tipuri de materiale, printre care:

- Placari HPL TRESPA, ofera o gama de culori permanent actualizata.

- Placari Alucobond.

- Placari Reynobond.

- Placari Etalbond.

Alegerea uneia dintre marci depinde de preferintele clientului cu mentiunea ca fiecare producator are o gama proprie de culori, iar uni ofera produse speciale pentru placare exterioara sau interioara

...
Sape mecanizate

In ultimii ani, atat in constructii cat si in alte domenii, conceptele cheie pe care se bazeaza intreaga populatie sunt eficienta si rapiditatea.Deoarece tehnologia se afla intr-un stadiu de dezvoltare foarte avansat, constructiile beneficiaza si ele de o modernizare a tehnologiei.

T & C Development dispune de tehnologia necesara pentru a lucra cat mai rapid, ieftin si eficient, executand urmatoarele tipuri sape/betoane mecanizate:

- Sape de nivel mecanizata;

- Sape elicopterizate;

- Beton amprentat;

...
Tencuiala mecanizata

In ultimii ani, atat in constructii cat si in alte domenii, conceptele cheie pe care se bazeaza intreaga populatie sunt eficienta si rapiditatea.Deoarece tehnologia se afla intr-un stadiu de dezvoltare foarte avansat, constructiile beneficiaza si ele de o modernizare a  tehnologiei.

T & C Development dispune de tehnologia necesara pentru a lucra cat mai rapid, ieftin si eficient, executand urmatoarele tipuri de tencuieli mecanizate:

- Tencuiala mecanizata pe baza de var ciment, este recomandata la spatiile unde predomina umezeala (demisoluri, bai, bucatari), se aplica la interior/exterior .

- Tencuiala mecanizata pe baza de ipsos, este recomandata la spatiile rnuscate, se aplica la interior

.- Tencuiala termoizolanta, pe baza de var ciment cu particule de polistiren, este recomandata la exterior si numai este necesar alt tip de izolare termica a cladirii.

...
Glet mecanizat

In ultimii ani, atat in constructii cat si in alte domenii, conceptele cheie pe care se bazeaza intreaga populatie sunt eficienta si rapiditatea.Deoarece tehnologia se afla intr-un stadiu de dezvoltare foarte avansat, constructiile beneficiaza si ele de o modernizare a tehnologiei.

T & C Development dispune de tehnologia necesara pentru a lucra cat mai rapid, ieftin si eficient, executand urmatoarele tipuri de gleturi si zugraveli mecanizate:

- Glet mecanizat.

- Zugraveli si vopsitorii mecanizate de orice tip

...
Tencuiala uscata cu gips-carton

Executam tencuiala uscata cu gips - carton (rigips) pe structura rnmetalica sau prin lipire cu adeziv. La cele mai bune preturi de pe piata.

...
Plafon casetat

Societatea noastra monteaza si executa tavane false, tavane casetate, etc. La cele mai bune preturi de pe piata!

...
Lucrari din rigips

Placile din gips carton sunt din ce in ce mai utilizate ca material pentru constructii la nivel international, acestea au un rol foarte important in izolarea acustica si termica din interiorul cladirii, dar si in protejarea impotriva incendiilor si a umezelii.

Societatea noastra executa urmatoarele lucrari din gips carton:

- Placarea peretilor si a tavanelor (tencuiala uscata)

.- Pereti despartitori.

- Masti si scafe.

...
Garduri

Executam la comanda garduri din prefabricate, fier forjat, teava rectangulara, caramida, B.C.A, boltari si lemn, la cele mai competitive preturi de pe piata.

...
Instalatii gaze

Societatea noastra este in curs de autorizare ANRE si va oferim urmatoarele servicii:

- Executia instalatiilor noi de utilizare a gazelor naturale pentru apartamente, case-vile, hale, institutii, etc.

- Montarea contoarelor pasante si fiscale de gaze.

- Inlocuirea coloanelor de gaze existente.

- Montajul sistemelor de protectie formate din senzori de gaz si electrovalva.

 

Va stam la dispozitie pentru orice lucrari din domeniul instalatiilor de gaze. Pentru o oferta de preturi sau o constatare nu ezitati sa ne contactati.

...
Instalatii sanitare

Pentru casa dumneavoastra sau proiecte de amploare cum sunt ansamblurile rezidentiale/industriale, cat si pentru asociatiile de proprietari T&C Development va ofera urmatoarele servicii:

- Executia bransamentelor si a instalatiilor noi de alimentare cu apa menajera, apa calda si canalizare.

- Executia instalatiilor noi pentru incalzire clasica sau prin pardoseala.

- Inlocuirea coloanelor pentru apa rece, apa calda, scurgere sau de distributie a agentului termic existente in subsolurile Asociatiilor de proprietari.

- Remediere instalatiilor de apa rece, apa calda si canalizare.

- Montarea centralelor termice, obiectelor sanitare si a caloriferelor (radiatoarelor).

- Montarea apometrelor si a repartitoarelor de costuri.

- Perforari plafoane/pereti cu carota diamantata de diferite dimenisuni.

- Aspectarea si diagnosticarea starii instalatiilor sanitare si termice pentru Asociatiile de proprietari, inclusiv eliberarea unui deviz de lucrari.

- Service si intretinere pentru instalatii.

 

Va stam la dispozitie pentru orice fel de lucrari din domeniul instalatiilor sanitare si termice. Pentru o oferta de pret sau o constatare nu ezitati sa ne contactati.

...
Antreprenor General

Indiferent ca doriti sa construiti o singura casa, un bloc de locuinte, o cladire de birouri sau un intreg ansamblu rezidential, SC Tulica & Caruntu Development va executa proiectul la timp, in bugetul stabilit si la cele mai inalte standarde de calitate.

- Anteprenor general cu experienta necesara realizarii oricarui proiect indiferent de complexitatea sa.

- Avem forta de munca, utilajele si furnizorii de materiale cheie necesare pentru a demara orice tip de lucrare si a o finaliza la termenul stabilit.

- Inginerii nostri au peste 20 de ani de experienta in domeniu si vor supraveghea lucrarile zilnic. - Societatea noastra este certificate ISO 9001 - 14001 ,  OHSAS 18001

...
Iluminat

T&C Development executa sisteme de iluminat ornamental, public si industrial la cele mai competitive preturi de pe piata!

...
Montare contoare

T&C Development monteaza contoare pasante, fiscale, electrice si de gaz.

...
Senzor gaz

T&C Development monteaza sisteme de protectie formate din senzori de gaz si electrovalva. La cele mai bune preturi de pe piata!

...
Bransamente canalizare

T&C Development executa bransamente si instalatii noi de alimentare cu apa menajera, apa calda si canalizare. Cel mai bun raport dintre calitate si pret.

...
Proiecte de arhitecura

Societatea noastra va ofera urmatoarele servicii de proiectare de arhitectura: * Planuri urbanistice de detaliu (PUD) sau zonale (PUZ).

* Proiecte de executie pentru constructii civile si industriale.

* Proiecte de amenajare peisagera gradini, parcuri si spatii verzi de orice natura.

* Proiecte de design interior pentru apartamente, vile si spatii comerciale.

...
Proiecte de instalatii

T&C Development va ofera urmatoarele servicii de proiectare:

* Instalatii electrice (curenti slabi, joasa si medie tensiune).

* Instalatii sanitare (apa, canal, termice, gaz si incendii).

* Instalatii HVAC (incalzire, ventilare, desfundare, aer conditionat).

 

Cele mai bune preturi!

...
Proiecte pentru retele edilitare

Societatea noastra va sta la dispozitie in vederea intocmirii documentatiei pentru obtinerea avizelor

* Retele alimentare cu apa.

* Retele evacuare canalizare.

* Statii de pompare si tratare a apei.

* Statii de epurare a apelor uzate.

Categorii
Date de contact
0731765050; Tel/Fax: 0311082506
Ileana Cosanzeana, Nr. 2, Bloc P11, Scara 1, Etaj 1, Ap. 5, Sector 5, Bucuresti
Distribuie