Syntegra Security - Sisteme complexe de securitate

Solutii dezvoltate

...
Cabinete cu acumulator

Solutie perfectionata in-house de proiectanti si ingineri cu experienta vasta in domenii conexe, alcatuita din surse de energie electrica de la 12Vcc pana la 60Vcc, cu sursa de alimentare de rezerva si acumulatori destinati mediilor industriale de temperatura. Cutia de montaj IP66, de dimensiuni reduse, si echipamentele certificate cu functionare in gama de temperatura -40°C - +70°C, permit implementarea solutiei in orice mediu de lucru.

Cabinetele cu acumulator si gama extinsa de temperatura sunt ideale pentru montajul echipamentelor de supraveghere video sau a echipamentelor de comunicatie Wi-Fi in spatiile publice, medii industriale si zone greu accesibile. Fiabilitatea acestei solutii este dovedita de sutele de implementari existente cu rata de defect sub 1% in decursul a peste 5 ani de utilizare 24/7.

...
Cabinete cu UPS dubla conversie

Solutie clasica adaptata oricarei cerinte de alimentare a echipamentelor, direct din reteaua electrica de joasa tensiune, cu sursa de alimentare de rezerva UPS online dubla conversie. Dimensiunile crescute ale cutiei de montaj permit flexibilitate la instalarea echipamentelor in interiorul acesteia, iar simplitatea solutiei se pliaza cu usurinta oricarei cerinte.

Cabinetele cu UPS online dubla conversie sunt ideale pentru montajul echipamentelor de supraveghere video, a echipamentelor de comunicatie voce-date sau echipamente de exterior specifice in medii industriale cu temeperaturi de lucru intre -10°C - +40°C. Durata lunga de viata a acestei solutii este data de posibilitatea intretinerii rapide si facile de catre orice beneficiar, indiferent de cunostintele tehnice ale acestuia.

...
Montaj video stradal

Solutia de montaj video stradal face parte din solutiile de cabinete exterioare, implicit din Sistemul Integrat de Securitate si sunt specifice institutiilor publice de administrare a oraselor. Ordinea publica, prevenirea si combaterea infractionalitatii in spatiile publice sunt esentiale pentru buna desfasurare a unei societati functionale.

Experienta dobandita de-a lungul anilor, ne permite implementarea acestor solutii, de la consultanta si obtinerea avizelor de instalare, pana la aducerea imaginilor video in fata Beneficiarului, iar montajul echipamentelor sistemelor video stradale se realizeaza cu profesionalism, respectand cerintele legislative si arhitecturale ale zonelor publice.