Faber Metal Design - Scari si balustrade, Bucuresti

Balustrade inox, sticla si lemn

Balustrade din inox, sticla si lemn
Balustrada este un element arhitectural avand un rol atat de protectie cat si unul estetic. Termenul provine din latina (balaustium), si desemneaza structura pe verticala realizata din metal sau alte materiale dure, a unei platforme, scari, sau a unei cai de acces, suspendata sau nu, adaugata în una sau ambele parti laterale ale acestora. De la structuri simple din inox adaptate amenajarilor de tip modern, la combinatii inedite intre inox si lemn sau inox si sticla, conceptul de balustrada..
Balustrada model B40
Materiale folosite:  Lemn: stejar Metal: tabla de otel 8mm Detalii: Mana curenta din lemn de stejar baituit si lacuit, fixata cu distantieri metalici de panoul de tabla al balustradei. Balustrada realizata din tabla de otel vopsit negru mat apare ca o dantela decupata ce urmareste linia scarii. Modelul “Cells” este rezultatul unui algoritm matematic cunoscut sub numele de diagrama Voronoi.Balustrada este confectionata din tabla de otel de 8mm grosime, grunduita si ..
Balustrada model B39
Materiale folosite:  Lemn: stejar Metal: alama Realizata integral din alama, balustrada preia liniile sinuoase ale Art Nouveau-ului, imblanzind spatiul interior cu imaginea sa fluida. Proiectarea acestui model personalizat pe geometria fiecarei rampe in parte si executarea lui din platband de alama (material greu de prelucrat), presupun o munca extem de elaborata si dificila, aspect reflectat in timpul de executie si in valoarea lucrarii...
Balustrada model B28
Materiale folosite:  Metal: tabla de otel. Detalii: Mana curenta din teava de otel vopsit auriu metalizat. In cazul acestei locuinte, scara propriu-zisa este amplasata intr-o camera destinata acestei functiuni de circulatie verticala si din acest motiv s-a dorit ca balustrada sa fie principalul element decorativ al casei scarii. Balustrada este realizata din tabla de otel vopsita negru mat taiata laser, si se desfasoara de-a lungul intregii scari, reusind astfel sa transforme ace..
Balustrada model B4
Materiale folosite:  Lemn: stejar - culoare: mahon Metal: otel - vopsit negru mat Sticla colorata in masa. Detalii: Mana curenta din otel vopsit negru mat, imbracata cu lemn de stejar baituit si lacuit. Balustrada stil Mondrian cu piese din otel de diverse forme si dimensiuni si insertii pe alocuri din alama. Montanti din otel cu prindere pe lateralul treptelor. Tinand cont de forma scarii si preferintele beneficiarului, s-a optat pentru un model de balustrada tridimensional..