Fereastra Suki - Producator de ferestre si usi din PVC Rehau cu geam termopan, Moara Vlasiei / Ilfov

Ferestre

...
Ferestre REHAU Synego

Sistemul de profile SYNEGO asigura o temperatura placuta, un nivel ridicat de confort si siguranta pentru locuinta dumneavoastra: în comparatie cu ferestrele standard actuale, SYNEGO convinge printr-un nivel de izolare termica cu pâna la 50% mai mare*. Astfel, veti reduce în mod semnificativ costurile cu încalzirea locuintei si veti experimenta o noua senzatie de bine, la care nu veti mai dori sa renuntati niciodata:

  • Economisirea energiei  datorita nivelului de izolare termica ridicat
  • Zgomot redus  cu cel mai ridicat nivel de izolare fonica
  • Nivel sporit de siguranta  datorita protectiei antiefractie individuale 
  • Design creativ al ferestrelor cu cele peste 220 de culori si cu o multitudine de  forme
  • Ferestre curate, stralucitoare cu suprafete perfect netede datorita formulei unice High Definition Finishing 
  • Impact redus asupra mediului înconjurator datorita procesului de fabricatie ce protejeaza resursele naturale

*Fereastra standard cu Uw = 1,36 W/m²K; SYNEGO cu Uw = 0,66 W/m²K

...
Ferestre REHAU Geneo

Profilul pentru ferestre complet armat, din materialul Hightech RAU-FIPRO® GENEO® este din punct de vedere al transferului termic cel mai bun sistem de profile, pentru ferestre termopan cu adâncimea de 86 mm, existent în acest moment pe piata de constructii. Cu sistemul de profile GENEO® ferestrele se încadreaza în clasa celor mai eficiente energetic fiind recomandate pentru constructia de case pasive.

Tâmplaria termopan din PVC  realizata cu sistemul de profile GENEO® REHAU, are cea mai înalta stabilitate si rezistenta si caracteristici statice care pâna acum nu erau posibile fara armarea cu profile de otel

...
Ferestre REHAU Brillant DESIGN

Sistemul de profile REHAU Brillant-Design combina izolarea termica performanta cu diversitatea design-ului. Indiferent daca alegeti adâncimea constructiva de 70 mm cu 5 camere de aer izolante, sau adâncimea constructiva de 80 mm cu 6 camere, sistemul fonoizolant se adapteaza întotdeauna standardului de consum redus de energie. Aspectul estetic impecabil este realizat prin designul rotunjit sau oblic al tâmplariei termopan.
 

...
Ferestre REHAU Euro Design 70

Euro-Design 70 ofera cele mai bune conditii pentru proiecte de constructii. Acreditat cu standardele de calitate REHAU, Euro-Design 70 este un sistem de ferestre economic. Formele numeroase, culorile si paleta de design, ofera numeroase posibilitati pentru proiectarea acestora.