Centru de varstnici St. Johann - Cluj

Servicii oferite

...
Asistare la activitatile zilnice

Caminul nostru asigura: sprijin in participarea la diverse evenimente sociale si culturale, terapie ocupationala. Asistentam la igiena personala zilnica si saptamanala, ajutam la masa (hranire pentru cei care nu se pot alimenta singuri), consiliere sociala, spirituala sau psihologica, ingrijire speciala pentru persoanele bolnave sau nevoiase.

...
Activitati de socializare

Centrul nostru pune la dispozitie spatii special amenajate atat pentru socializare, intalniri, discutii, lectura cat si pentru jocuri precum sah sau table.

Celebram impreuna sarbatorile religioase (Craciun, Paste) si zilele de nastere ale batranilor.

...
Asistenta medicala

Echipa noastra alcatuita din medici pentru vizita saptamanala, asistenti medicali ofera supraveghere si ingrijire medicala permanenta rezidentilor caminului. Acestea cuprind consultatii, tratamente, interventii de urgenta precum si asistenta in administrarea tratamentelor dupa schema prescrisa de medicul specialist.

...
Ingrijire

Caminul nostru ofera ingrijire atenta atat varstnicilor independenti, cat si celor care au nevoie de atentie speciala si monitorizare permanenta. Echipa noastra este pregatita pentru a asista la toate activitatile rezidentilor precum toaleta, baie generala, imbracare/dezbracare, alimentatie si deplasari.

...
Alzheimer si dementa

Echipa medicala ofera supraveghere si ingrijire permanenta persoanelor cu dementa alzheimer si demente mixte fara manifestari agresive. Acestia monitorizeaza atent schema de tratament pentru a le oferi rezidentilor o viata cat mai linistita si un trai cat mai bun.

...
Kinetoterapie

Tipurile de exercitii fizice sunt adaptate de la individ la individ in functie de capacitatea clinico-functionala a acestuia. Efortul impus se face progresiv pentru adaptarea organismului la efort.

In caz de nevoie putem oferi ca serviciu suplimentar (prin colaboratorii nostri specializati) kinetoterapie sau masaj medical.

...
Servicii incluse

Oferta noastra de ingrijire este recomandata seniorilor cu probleme de sanatate sau suferind de singuraratate sau stari usor depresive datorate singuratatii.

Punem la dispozitie pe toata durata sederii 3 mese pe zi +1 gustare, acces la toate utilitatile, jocuri de societate, socializare cu persoane de aceeasi varsta si nu in ultimul rand supraveghere permanenta.

Oferim ingrijire medicala, administrarea medicamentelor sau tratamentului, schimbarea scutecelor. Medicamentele si consumabilele se aduc de catre apartinatori.

Categorii
Date de contact
0727879774
Str. Calugareni, Nr. 31, Cluj Napoca, judetul Cluj
Distribuie