Stamate Instal Primordial Construct

Instalatii termice

...
Instalatii termice

Lista completa de servicii de instalatii termice oferite clientilor:

? Montaj centrale termice de perete (destinate producerii de agent termic necesar incalzirii si a apei calde);

? Concepere si realizare instalatii  termice de cupru, instalatii de PPR sau instalatii de PEX;

? Instalatii termice pentru garsoniere sau apartamente;

? Instalatii termice pentru blocuri, case, vile, duplex-uri, hale civile sau rezidentiale;

? Concepere si realizare instalatii de incalzire prin pardoseala;

? Montaj distribuitoare ale agentului termic;

? Montaj boilere, precum si obiecte sanitare si termice;

? Reparatii defectiuni la instalatii termice;

? Mentenanta pentru firme si asociatii de proprietari.
 
 
 
 
 
 
De ce sa apelezi la noi?

Instalatorii nostri iti ofera consultanta personalizata  in vederea identificarii celei mai potrivite solutii pentru dumneavoastra in alegerea tipului de centrala termica potrivita, a instalatiilor si radiatoarelor potrivite.

Astfel, venim la fata locului si evaluam, intocmin un deviz de lucrare si va insotim la cumparaturi (daca este cazul), apoi trecem la realizarea lucrarilor propriu-zise.

Construiesti blocuri, vile, duplex-uri sau hale industriale?

Daca esti constructor si ai nevoie de o firma care sa iti execute partea de instalatii din apartamentele, vilele, duplex-urile sau halele pe care le construiesti, firma noastra  te poate ajuta si vine cu o expertiza bogata in acest domeniu.
Astfel, instalatorii nostri iti oferta consultanta  in vederea identificarii celor mai potrivite solutii pentru lucrarea ta, privind proiectarea si executarea instalatiilor termice, precum si in intocmirea devizului de lucrare cu materialele necesare.

Ce oferim?

Constatarea si evaluarea lucrarii sunt Gratuite. Toate lucrarile pe care le executam sunt in conditii depline de siguranta, cu garantie de 36-60 de luni oferita fiecarui client.

Ce este important sa stii?

Instalatiile termice reprezinta o parte importanta in locuintele noastre pentru ca de buna functionare a centralei si a instalatiilor termice depinde confortul nostru din sezonul rece, precum si evitarea defectiunilor.

Astfel, tot mai multi oameni opteaza catre solutii moderne si inteligente, de ultima ora, care sa reduca costurile energetice sau termice si care sa dea un randament foarte bun.

Atentie: Centralele consumatoare de combustibil gazos, lichid sau solid se supun reglementarilor specificate în Prescriptia Tehnica ISCIR, astfel ca autorizarea functionarii se face doar cu o firma autorizata ISCIR