SONESTMED

Anesteziologie si Reanimare

...
Defibrilatoare

Defibrilator Paramedic CU-ER2

Paramedic CU-ER2 este un defibrilator manual/AED, cu ecran LCD 4 inch si diagonala 10.16 cm, afisare EKG, pleisomgrafie, indice stare baterii. Defibrilatorul CU-ER2 analizeaza EKG pacientului si determina daca este necesara aplicarea unui soc, poate executa fibrilatie ventriculara si tahicardie ventriculara cu rata >150 BPM. Defibrilatorul are memorie interna de 12 ore si memorie-flash de 42 ore, port UART, IrDA.

...
Lampi Scialitice

Lampa Scialitica Saturno

Saturno lampa scialitica chirurgicala, de ultima generatie, selectarea a 2 temperaturi diferite de lumina alba 5000 °K si 4500 °K, intensitatea luminii 30000 Lux, reglabila pe 6 nivele diferite. Fascicule de lumina sunt generate de 9 LED-uri - 2,5 W fiecare. Lampa sialitica Saturno este adecvata pentru mica chirurgie, ginecologie si diverse examinari, disponibila în trei versiuni: mobila cu roti, perete si tavan.

...
Monitoare Functii Vitale

Monitor Pacienti SLD-60D

Monitorul functii vitale SLD-60D are ecran color de 3,5 inch, diverse moduri de afisare pe ecran (standard, unde, ECG), baterie Li-ion incorporata cu o durata de lucru continuu de 3 ore. SLD-60D ofera o imagine de inalta rezolutie si permite o diagnosticare rapida si sigura. SLD-60D este prevazut cu suport pentru masa, pentru comoditatea doctorului si a pacientului. Monitorul functii vitale SLD-60D este utilizat in sectii de urgente, sectii de reanimare, sectii de cardiologie, ambulante, cabinete medicale.