Solution Atac, Prestare servicii dezinsectie, dezinfectie si deratizare Ilfov

Servicii colectare uleiuri uzate

...
Colectare uleiuri uzate

Colectare ulei uzat – def. proces tehnologic prin care uleiul alimentar uzat este strans si reciclat sau distrus, prevenindu-se astfel poluarea surselor de apa si a solului cu acest deseu. Uleiurile alimentare uzate reprezinta 12% din poluantii prezenti in apa si sol, conform unui studiu realizat de Comisia Europeana. Conform aceluiasi studiu, un litru de ulei alimentar uzat polueaza pana la 1 milion de litri de apa. De asemenea uleiul comestibil uzat aruncat pe sol, conduce la degradarea fertilitatii acestuia pentru o perioada de 5 ani de zile. Din acest motiv legislatia din Romania, in conformitate cu hotararile Comisiei Europene, obliga societatile comerciale, dotate cu bucatarie proprie, care prin activitatea lor genereaza ulei uzat sa incheie un contract de colectare a acestor deseuri cu o firma autorizata de Agentia Nationala pentru Protectia Mediului. De asemenea, legea impune ca aceste societati comerciale sa fie dotate si cu un separator de grasimi. In anumite cazuri, cand restaurantul dispune de parcare proprie este necesar si de un separator de hidrocarburi. Aceeasi regula se impune si pentru service-urile auto, spalatoriile auto, benzinarii, piete publice si platforme industriale.

Aceste societati comerciale pot fi:

restaurante;

pizzerii;

firme catering;

puburi;

cafenele;

cantine;

hoteluri;

producatori industriali de alimente;

shaormerii;

gogoserii.

Nerespectarea acestor hotarari poate atrage dupa sine amenzi foarte mari din partea organelor de control abilitate ale statului si chiar suspendarea autorizatiei de functionare. Firma noastra ofera societatilor comerciale, posibilitatea de a incheia un contract complex de achizitie a acestor deseuri. De asemenea, eliberam, in conformitate cu legislatia in vigoare, toate documentele oficiale aferente procesului de colectare si reciclare a acestui deseu. Tot ce trebuie sa faceti Dumneavoastra este sa ne contactati, iar noi ne vom ocupa integral de procesul de colectare si reciclare a uleiurilor si grasimilor vegetale uzate generate de catre societatea Dumneavoastra.

...
Neutralizare deseuri animale

Din dorinta de a ajuta clientii sa economiseasca timp si bani am introdus in paleta noastra de servicii un nou serviciu de colectare, transport si neutralizare deseuri de origine animala. Incheierea unui contract de colectare, transport si incinerare a deseurilor animaliere este impusa atat de legislatia romaneasca in vigoare cat si de legislatia europeana.

Conform legislatie in vigoare, societatile comerciale dotate cu bucatarie proprie sau societatile comerciale care activeaza in domeniul alimentatiei publice, nu isi pot autoriza punctele de lucru daca nu au incheiat un contract de colectare, transport si incinerare deseuri animaliere cu o firma autorizata de Directia Sanitar Veterinara si Agentia Nationala Pentru Protectia Mediului.

Firma noastra detine autorizatie pentru transport deseuri de origine animala eliberata de catre Directia Sanitar Veterinara si autorizatie de incinerare a deseurilor de origine animala si a subproduselor nedestinate consumului uman. De asemenea , in conformitate cu legislatia invigoare, eliberam toate documentele necesare clientilor nostri pentru controalele efectuate de catre Directia Sanitar-Veterinara (DSV).

 

 Acte necesare pentru autorizare

Alaturi de contractul pentru colectare uleiuri uzate, contractul de deratizare-dezinsectie si contractul de neutralizare deseuri animale este necesar pentru obtinerea autorizatiei de functionare. Serviciile noastre se adreseaza restaurantelor , shaormeriilor, puburilor, hotelurilor, pizzeriilor, producatorilor industriali de alimente, firmelor de catering etc. in general oricarei societati comerciale dotate cu bucatarie proprie. Pentru comenzi, consultanta sau informatii nu ezitati sa ne contactati.

 Cum procedez?

Pasul 1 – Contacteaza-ne folosind numerele de telefon sau adresele de email din coloana din dreapta. De asemenea puteti folosi formularul de comanda din sectiunea “Contact”.

Pasul 2 – Un reprezentant al firmei noastre se va prezenta la sediul Dvs. cu draftul de contract pentru neutralizare deseuri animale. De asemenea contractul poate fi semnat si pe e-mail.

Categorii
Date de contact
0735908859; 0769739552
Strada Apeductului, , Numar 58, Militari Rezidence, Rosu, judetul Ilfov
Distribuie