Solexpert - Solutii complete pardoseli Bucuresti

Mocheta rola

...
Buclata

Mocheta Stratos este perfecta pentru zonele comerciale cu trafic extrem – hoteluri, magazine, restaurante, sali de conferinta, receptii si inclusiv birouri sau zone cu scari, dar si locuinte. Este confectionata din poliamida, este antistatica si se poate monta inclusiv in spatiile prevazute cu sisteme de incalzire prin pardoseala, conferind eleganta spatiului. Reduce si absoarbe zgomotele, este rezistenta la foc si la decolorare si impiedica alunecarea.

...
Tunsa

Mocheta Savoy este moderna si eleganta, fiind perfecta pentru amenajarea spatiilor hotelurilor de 3-5 stele, dar si a spatiilor cu trafic mare din cadrul locuintelor – dormitoare, sufragerii, holuri, zone cu scari etc. Se remarca printr-o buna capacitate de absorbtie a zgomotelor, tratamentul ignifug si rezistenta la decolorare, precum si prin faptul ca nu aluneca.

...
Personalizata

Mocheta personalizata reprezinta un trend in domeniul pardoselilor, cel mai mare avantaj al acesteia fiind ca se poate adapta oricarui interior cu pretentii din cadrul hotelurilor de lux, dar si al resedintelor high class cu trafic intens.  Mocheta Prospecta vine intr-o gama mare de culori si de modele, permitand adaptarea oricarui tip de scenariu inovativ, contemporan sau cu tendinte futuriste. Are proprietati antistatice, ignifuge, absoarbe foarte bine zgomotele, nu aluneca si are rezistenta sporita la decolorare.

Categorii
Date de contact
0758377417
Bd. Pipera , Nr. 1-6, Hyperion Towers, Et. 9, Voluntari, judetul Ilfov
Distribuie