Soimii Grand Security - Agentie Paza si Protectie Bucuresti

Transport valori

...
Insotire transport valori

Echipajele destinate misiunilor de insotire a transpoturilor speciale si de valori sunt special antrenate in vederea executarii acestor tipuri de activitati, purtând echipament specific si fiind dotate cu mijloace specifice pentru protectia valorilor insotite, si autoaparare.

Un serviciu destinat cu preponderenta domeniului financiar, transportul de valori se realizeaza cu autospeciale blindate, avizate de organele de politie, insotite de agenti de interventie avizati conform Legii nr. 333 din 2003, calificati, special antrenati si dotati corespunzator misiunilor pentru care sunt selectionati

In orice moment agentii de paza din masina blindata pot comunica in timp real cu Dispeceratul companiei si pot transmite orice neregula observata, asigurându-se astfel atât siguranta incarcaturii (valorilor) transportate cat si a persoanelor insotitoare.

Echipa asigurata de companie pentru realizarea transportului este dublata in permanenta de masinile de interventie de pe traseu si de Dispecerat, angajatii din acestea fiind gata sa intervina pentru rezolvarea situatiilor de urgenta.

Autoturismul pentru transportul valorilor îndeplineste urmatoarele conditii:

  • - blindajul cabinei este rezistent la atac armat;
  • - anvelope antiglont;
  • - compartimentul tezaur separat de restul masinii;
  • - sistem de asigurare a usilor;
  • - sistem de alarma si legatura radio cu dispeceratul si M.I.;
  • - dotare cu stingatoare de incendii.