Toda International comercializare sisteme ortopedice Bucuresti

Dispozitive de mers

...
Bastoane ortopedice

Baston din lemn Derby

Baston din lemn -  este un baston traditional, din lemn de esenta tare, elegant si practic, se foloseste de persoanele in varsta, care au probleme de stabilitate in timpul mersului, il pot folosi si ca punct de sprijin in timpul pauzelor in timpul deplasarii. Bastonul medical din lemn ofera un plus de distinctie utilizatorului, datorita designului elegant, prelucrarii superioare, culoare, forma, suplimentar utilizarii ca dispozitiv ortopedic in procesul de recuperare post-traumatic, pentru reducerea greutatii corpului exercitate pe piciorul cu probleme. Bastonul din lemn este utilizat de persoanele varstnice, in activitatile zilnice, prin locuinta, sau in exterior pentru cumparaturi, plimbari. Bastonul se poate utiliza cu oricare dintre maini, atat de femei cat si de barbati. Forma manerului permite o priza ferma, sprijin eficient, mana nu oboseste in timpul mersului. Bastonul are culoarea maro deschis, aspect lucios, rezistent, dupa utilizare in exterior inlaturati praful cu o carpa umezita usor. Nu utilizati materiale abrazive sau solventi. Verificati periodic uzura amortizorului de cauciuc de la partea inferioara a bastonului

Greutate baston: 0,37 kg

Greutate maxima utilizator: 120 kg

...
Carje ortopedice

Carje cu sprijin pe antebrat

Carja cu sprijin pe antebrat - dispozitiv ortopedic utilizat de cei cu probleme de deplasare, de echilibru, care au suferit traume, operatii la unul din membrele inferioare motiv pentru care nu isi pot lasa toata greutatea corpului pe acel picior. Carjele ofera siguranta si confort, echilibru datorita formei, unghiurilor si dimensiunilor alese de fabricant.

Carjele cu sprijin pe antebrat sunt fabricate din aluminiu de calitate superioara,rezistente ceea ce se vede in greutatea de 130 kg suportata de o carje. Manerul carjei de antebrat realizat din propilena turnata sub presiune are o forma care ofera confort atat  prin manerul pentru sprijinul palmei cat si prin unghiul sprijinului brahial.

Carja cu sprijin pe antebrat  are lungime reglabila, tija poate fi modificata in 10 pasi cu cate 2,4 cm pe pas. Intre cele doua parti ale tijei care culiseaza exista un inel de propilena cu rol de amortizor de zgomot. La partea inferioara carja are un tampon de cauciuc ce ofera aderenta la suprafata pe care se merge, absoarbe socurile si reducerea zgomotului cand carja atinge aceasta suprafata. Elemente constructive  asigura o utilizare sigura, confort, adaptare rapida la mersul ajutat de carjele de antebrat.

 

Greutate carja: 0,45 kg

Greutate maxima utilizator: 130 kg.

Lungimea manerului sprijin palma: 10 cm

Diametrul manerului sprijin palma: 2,5 cm

Lungimea sprijinului brahial: 22 cm

Unghiul dintre sprijinul brahial si verticala: 28 grade

Distanta de la maner sprijin palma la sol: minim 72 cm, maxim 96 cm

...
Cadru de mers din aluminiu

Cadru de mers - greutate redusa, reglabil in inaltime, pliabil, mod de utilizare pasitor sau fix, stabil, un ajutor important pentru utilizatorul cu probleme de echilibru si mobilitate - cadru ortopedic