Sion Solution - sisteme secritate, mentenanta, instalatii electrice Bucuresti

Instalatii electrice

Instalatii electrice interioare de iluminat normal si prize
La proiectarea si executarea instalatiilor electrice interioare pentru iluminat normal si prize se va tine seama de urmatoarele aspecte: Aspecte importante despre Instalatii electrice interioare: Circuitele pentru iluminat vor fi separate de circuitele de prize;Se admit doze centralizate comune pentru circuitele de iluminat, prize, comenzi si semnalizari numai daca aceste circuite functioneaza la aceeiasi tensiune;Se prevad circuite monofazate de iluminat pentru o putere totala instalata de ma..
Instalatii electrice iluminat de siguranta si antipanica
Sistemul de instalatii electrice iluminat de siguranta si antipanica, este parte a iluminatului de securitate. Rolul este de a evite panica si asigurarea nivelului de iluminare ce permite vizibilitate pâna în locul de unde calea de evacuare poate fi identificata. Sistemul de iluminat împotriva panicii impune, în spatii cu suprafata mare si sau cu multe persoane. Realizarea unui nivel de iluminare de minim „10% din nivelul de iluminare normat pentru iluminatul gen..
Iluminat stradal si ambiental
Iluminat stradal si ambiental. Dezvoltarea tehnologica din ultimii ani a condus la solutia de iluminat cu LEDuri pe scara larga, stradal si industrial, considerata ca singura modificare fundamentala în domeniu, de la inventarea becului de catre Edison. Iluminat stradal si ambiental. Avantajele iluminatului cu leduriCosturile relativ mai ridicate ale dispozitivelor de iluminat cu leduri (în comparatie cu lampile clasice) sunt estompate din ce în ce mai mult de câteva avan..
Instalatii electrice interioare de forta tablouri
Tablouri electrice de distributie energie si automatizare ? Tabloul electric de distributie a energiei electrice este componenta intermediara dintre firida de distributie si tabloul de automatizare. ? Gratie tehnologiei avansate, tablourile de joasa tensiune pot fi configurate pana la 6800A în : tablouri electrice de comanda,tablouri de distributie,tablouri pentru comanda centralizata a motoarelor electrice,tablouri pentru controlul energiei folosite la distributia si comanda energiei e..
Instalatii de automatizari electrice
Sion Solution are experienta necesara sa proiecteze si execute retele electrice de interior si forta, cu un înalt grad de automatizare si control. Proiectam si executam retele electrice de interior si forta pentru orice tip de obiectiv civil sau industrial. Sion Solution – echipa potrivitaSuntem specialisti în proiectarea si executia automatizarilor si a instalatiilor electrice.Suntem specializati în instalatii de automatizari electrice si diverse servicii în dome..
Instalatii electrice de legare la pamant
 Partea principala a unei instalatii de legare la pamânt o constituie priza de pamânt.Aceasta este formata dintr-un ansamblu de elemente în contact cu pamântul (electrozi) prin care se realizeaza transmiterea curentilor de defect în pamânt. Instalatii electrice de legare la pamant (împamântare) – Sion SolutionPrin împamântare se intelege ansamblul format din electrozi ingropati în pamânt, legati între ei si..
Instalatii de paratrasnet
Paratrasnetul reprezinta o investitie pe cât de simpla pe atât de utila.Acesta este imperios necesar pentru activitatea de protectie a muncii dar si pentru protejarea cladirilor în general.Toate normele de protectie a muncii prevad instalarea de paratrasnete pe cladiri cu scopul de a spori siguranta în momentul în care au loc furtuni si descarcari electrice. Instalatii de paratrasnet – din ce este format un sistem paratrasnet?Principalele componente din care ..