Caminul de batrani Sf. Alexandru - Titu

Servicii si facilitati

...
Dotari

Conditii de cazare deosebite. Mobilier si facilitati special concepute pentru persoane in varsta. 

– 1500mp spatiu camin 
– 10 de camere complet utilate pentru cazare 
– camere de 2, 3 sau 4 paturi 
– spatiu de recreere 
– camera pentru vizitatori rude 
– cabinet medical 
– bucatarie moderna 
– echipamente pentru a asigura posibilitatea de a comunica cu familia prin telefon sau internet

...
Asistenta medicala

La caminul “Sf. Alexandru“, vom acorda o atentie deosebita starii de sanatate a fiecaruia dintre batrânii care vor cazati. Caminul va beneficia de prezenta în permanenta a unor asistente profesioniste si de vizite regulate a unui medic generalist, care sa asigure controlul medical obligatoriu pentru fiecare persoana în vârsta. 
Asistentele se vor asigura ca fiecare dintre batrâni îsi va respecta regimul alimentar si ca tratamentul recomandat de medic, este administrat corect si la timp.

...
Alimentatie

Caminul“Sf. Alexandru“ dispune de bucatarie complet utilata si de bucatar care se ocupa de prepararea meniurilor zilnice pentru batrânii cazati. 
Se folosesc doar alimente proaspete, gatite special pentru persoanele de vârsta a III-a. 
Ne vom asigura ca fiecare dintre batrâni primeste alimentele în regimul recomandat de medic, în cantitate suficienta si proaspat gatite.

...
Curatenie

La caminul “Sf. Alexandru“, curatenia va fi unul dintre cele mai importante aspecte. Personalul caminului se va asigura ca toate normele si conditiile sanitare si de curatenie vor fi permanent îndeplinite. 

Vor fi curatate si dezinfectate atât toaletele si spatiile de cazare, cât si anexele si spatiile comune. 

Se vor asigura servicii de spalatorie haine, pentru toti batânii cazati.

...
Activitati

Asa cum demonstreaza si numele caminului nostru, credinta ocupa un loc aparte în inimile noastre. Oferim si posibilitatea spovedaniei în incinta, la cerere cât si vizite organizate la Biserica, sub supravegherea personalului caminului.  
Pe data de 30 August, sarbatorim ziua Sfântului Alexandru, cu o slujba de pomenire. Ne tinem rezidentii la curent cu toate sarbatorile religioase si organizam activitati specifice fiecareia (Sarbatorile Pascale, Ziua Copilului, Martisorul, 8 Martie, Sf. Maria, Sf. Dumitru, Mos Nicolae, Mos Craciun). 

Categorii
Date de contact
0767.639.882
Strada Mihai Viteazul, Nr. 68, Titu, judetul Dimbovita
Distribuie