SDS Group - echipamente profesionale restaurante, hoteluri Bucuresti

Hoteluri, restaurante, cantine (HORECA)

...
UTILAJE FAST-FOOD

Gama de utilaje pentru fast-food cuprinde echipamente calde precum: aparate pentru kebab, prajitoare de paine, crepiere, incalzitoare pentru Hor Dog, aparate pentru Hot Dog, friteuze, salamandre, echipamente pentru mentinut la ca;d diverse preparate, plite, masini de gatit, plite pentru Wok si gratare. Pe langa aceste echipamente calde, gama de utilaje pentru fast-food mai cuprinde echipamente pentru procesare (mixer planetar, feliator cremwursti, razuitor mozzarella, presa manuala pentru Hamburger), Panini Grill, rotisoare si vitrine.

...
UTILAJE PENTRU PIZZERII

Gama de utilaje pentru pizzerii cuprinde: cuptoare pentru pizza, malaxoare aluat, formatoare pizza, echipamente frigorifice (mese pizza) pentru pastrarea ingredientelor necesare la realizarea de pizza, vitrine de expunere pizza si accesoriile necesare (paleta, cutit pizza, perforator pizza, containere pentru aluat pizza, tavi si genti termice pentru transport.

Aceste utilaje pentru pizzerii sunt fiabile si produse dupa cele mai inalte standarde de calitate si igiena.

...
ECHIPAMENTE PENTRU BUCATARII PROFESIONALE

Oferim o gama variata de echipamente pentru bucatarii profesionale, compusa din: bucatarie calda, cuptoare gastronomice, echipamente frigorifice, echipamente neutre, procesare dinamica, masini de spalat vase, echipamente pentru autoservire, echipamente de ventilatie, accesorii bucatarii - oale, cratite, cutite, tacamuri, farfurii. Clientii nostri ne considera "creatorii de bucatarii profesionale".