Sfantul Silvestru, Scoala Gimnaziala Nr. 23 - Bucuresti

Dotari scoala

...
Dotari scoala

In anul scolar 2008-2009 scoala a fost reabilitata, modernizata si dotata avand in prezent 12 Sali de clasa, laboratoare, sala de sport, sala de festivitati, teren de sport, loc de joaca pentru cei mici si un corp profesoral de calitate.

Incepand cu anul scolar 2012-2013, scoala ofera  Programul ”Scoala dupa Scoala” parintilor care au solicitat acest lucru, precum si o varietate de activitati extrascolare: cerc de sah, de limbi straine, examene de limba engleza ”Cambridge”, karate, dans sportiv si de arte plastice.

In prezent, are 423 elevi care invata in  doua schimburi si 35 de cadre didactice dintre care 18 au grad didactic I.

VIZIUNEA

Tinta scolii noastre este pregatirea elevului pentru alinierea la cerintele invatamantului european si dezvoltarea personalitatii acestuia in vederea integrarii pe piata europeana a muncii.

MISIUNE

Scoala noastra asigura conditii pentru cea mai buna,completa si utila dezvoltare in parteneriat si cooperare cu actorii sociali, promovand toleranta si intelegere intre copii de origine socio-culturala diferita, satisfacand nevoia fiecarui elev de a se simti competent in a detine si folosi informatia, de a fi deschis spre schimbarea si spre respectarea valorilor unei societati democratice.

DEVIZA

            VREM-PUTEM-INVATAM-STIM-REUSIM.

Categorii
Date de contact
0212102045
Oltarului , Nr. 11, Sector 2, Bucuresti
Distribuie