SEB, Scoala Europeana, Invatamant primar, gimnazial si liceal - Bucuresti

Locatii Bucuresti

...
Scoala primara

Str. Baiculesti nr. 33, Bucuresti, Sector 1

Pe strada Baiculesti nr. 33 se afla sediul scolii primare care dispune de 16 sali de clasa dotate cu tabla interactiva si cu mobilier care permite organizarea elevilor în functie de tipul de activitate ales de cadrul didactic, cabinet de consiliere, laborator de stiinte, laborator IT, cabinet de arte vizuale, sala de muzica, sala de teatru, teren de sport acoperit, cu încalzire, biblioteca cu spatiu destinat lecturii, sala pentru petrecerea timpului liber si pentru organizarea unor activitati cu caracter dinamic sau a unor activitati artistice.

De asemenea, sediul dispune de cabinet medical în cadrul caruia doctorul asigura asistenta medicala pe toata perioada programului, de sala de mese unde copiii iau masa în cele mai bune conditii.

Transportul elevilor se realizeaza, la cerere, cu cele 10 masini achizitionate recent. Pentru serviciul de paza scoala colaboreaza cu o firma specializata care asigura securitatea pentru 24 de ore, 7 zile pe saptamâna, cladirea fiind, de asemenea, monitorizata video.

...
Scoala gimnaziala si liceul

Bd. Expozitiei nr. 24D, Bucuresti, Sector 1

Sediul scolii gimnaziale si al liceului se afla pe Bd. Expozitiei nr. 24 D. În aceasta cladire, cele 22 de sali dotate cu tabla interactiva sunt amenajate pe discipline scolare. Astfel, elevii se deplaseaza în functie de ora pe care o au. În sediu se regasesc: un cabinet de consiliere,  laborator IT, cabinet de arte vizuale, sala de teatru, sali pentru studiul diferitelor instrumente muzicale, biblioteca, sala si teren de sport, spatii pentru recreere.

Si elevii care studiaza în acest sediu au la dispozitie un cabinet medical în cadrul caruia se asigura asistenta medicala pe toata perioada programului, sala de mese unde copiii iau masa în cele mai bune conditii.

Transportul elevilor se realizeaza, la cerere, cu cele 10 masini achizitionate recent. Serviciul de paza este asigurat zilnic de firma specializata, cladirea fiind, de asemenea, monitorizata video.

Categorii
Date de contact
0314381212; 0720068490
Bd. Expozitiei, Nr. 24D, sector 1, Bucuresti
Distribuie