Sasoia 2003 - Hidroizolatii, termoizolatii, pardoseli

Pardoseli

...
Pardoseli industriale cu beton quartzos

Se recomanda pentru:

- spatiile cu trafic mare de utilaje grele

- in general spatii cu activitate economica intensa (centre comerciale, hale de productie, parcuri auto, etc.)

 

Mod de lucru:

- se toarna beton, peste care se se aplica pudra de quart

- se elicopterizeaza suprafata cu utilaje specifice, rezultind amestecarea betonului cu pudra de quart

- se realizeaza rosturi de dilatatie si se monteaza cordonul PVC
 

...
Pardoseli industriale pavaje

Se recomanda pentru:

Locuri destinate circulatiei pietonale sau a vehiculelor: trotuare, alei pietonale, piete si terase comerciale, parcari auto, partile carosabile ale strazilor

 

Materiale utilizate:

- Dale prefabricate obtinute prin vibrarea betonului si colorarea acestuia la suprafata cu pigmenti speciali

- Borduri prefabricate obtinute prin vibrarea si turnarea betonului in diferite forme, in functie de domeniul de utilizare

 

Mod de lucru:

- Decopertare pamant - Se inlatura de pe zona ce urmeaza a fi pavata un strat de pamant, inclusiv radacini si buruieni

- Intindere balastru - Se aseaza pe suprafata de pavat balastru
   

PAVAJ CIVIL SI INDUSTRIAL, DALE, BORDURI

- Compactare balastru – Se preseaza balastrul

- Intindere nisip – Se aseaza peste balastrul deja asezat nisip

- Compactare nisip – Se preseaza nisipul

- Asezare pavele – Se aranjeaza pavelele pe stratul de nisip la configuratia dorita

- Umplere rosturi cu nisip – Se vor umple rosturile dintre pavele cu nisip

- Compactare pavele – Se preseaza pavelele

 

Avantaje:

- Aspect estetic deosebit, prin varietatea de forme si culori

- Rezistentala gelivitate, obtinuta prin folosirea aditivilor speciali de impermeabilizare si anti inghet/ dezghet

- Recuperare integrala a dalelor la desfiintarea pavajului

- Punere in opera in timp redus

- Permite aerisirea solului si un drenaj eficient

...
Pardoseli acrilice

Pardoseli acrilice in spatii comerciale si nu numai

Un finisaj decorativ si durabil, pe deplin functional, il reprezinta si gama de pardoseli acrilice, pe care noi le executam la cele mai inalte standarde. Astfel de solutii se adreseaza tuturor spatiilor, insa datorita capacitatii lor de a se intari intr-un timp foarte scurt reprezinta o alegere excelenta pentru proiectele de renovare sau pentru constructiile noi destinate activitatilor comerciale. Marele avantaj al utilizarii acestui tip de pardoseala este faptul ca permite un acces rapid, fara teama de deteriorare a lucrarilor recent executate. Este optiunea perfecta pentru spatiile comerciale cu trafic inalt, dar nu numai.

 

Pardoseli acrilice intr-o gama variata de nuante si culori

Disponibile intr-un amestec creativ de culori si nuante, sunt foarte potrivite pentru sectoarele industriale, comerciale sau de agrement, fiind cele mai folosite pentru aeroporturi, stadioane, centre comerciale, supermarketuri, statii de metrou, gari, dar si in constructiile rezidentiale.

Punem la dispozitia clientilor nostri servicii de aplicare a acestui tip de pardoseli acrilice, intr-o gama variata de nuante, care poate satisface gusturi exigente. Pentru cei care doresc acest lucru, putem adauga particule de cuart de culori stabile la razele ultraviolete, sau alte finisaje care sa creeze o estetica deosebita si pe gustul clientilor.

 

Pardoseli acrilice care permit un acces rapid

Dupa cum mentionam, aceasta pardoseala este destinata celor care doresc sa reduca cat mai mult din timpii morti, deoarece viteza ei de intarire este foarte mare si permite un acces rapid. Astfel, in cazul spatiilor comerciale, intreruperile pentru executarea lucrarilor sunt minime, ca sa nu mai amintim de alte proprietati, cum ar fi o rezistenta impresionabila la uzura sau proprietatea de antialunecare. Adaugand si aspectul estetic atat de placut pe care il au aceste pardoseli acrilice, putem concluziona ca ele reprezinta o alegere perfecta.

Suprafata pe care o realizeaza nu este una poroasa, prin urmare nu exista nici un risc ca umiditatea din atmosfera, lichidele sau fluidele cu care ar veni in contact sa o penetreze. In spatiile in care sunt montate se poate pastra o igiena perfecta, deoarece nu exista imbinari sau rosturi, membrana formata fiind una continua. Se previne astfel depunerea impuritatilor si eliminarea focarelor de bacterii care isi fac loc in fisuri sau altfel de locasuri.

 

Executam pardoseli acrilice in toata tara

Serviciile noastre va sunt disponibile fara intrerupere, ramane doar sa ne contactati, iar noi vom discuta cu dumneavoastra toate amanuntele pentru a lua decizia cea mai buna. Va oferim consiliere completa, prezentandu-va toate avantajele sau dezavantajele pe care le-ar putea prezenta orice tip de pardoseala. Ne-am castigat un bun renume in acest domeniu si vrem sa ni-l pastram, prin urmare, interesul si scopul nostru este sa satisfacem toate exigentele clientilor. Suntem o echipa tanara si entuziasta de profesionisti cu multa experienta si cunoastere deplina a meseriei pe care o practicam.

Daca alegeti pentru spatiul dumneavoastra tipul de pardoseli acrilice, apelati la serviciile noastre si va veti convinge ca este optiunea cea mai buna. Ne respectam termenele de executie si toate angajamentele luate, oferind si garantii pentru prestatia noastra.

...
Pardoseli epoxidice

Pardoseli epoxidice, specifice spatiilor industriale

O solutie pentru amenajari interioare extrem de functionala si estetica o reprezinta tipul de pardoseli epoxidice, pe baza de rasini. Ele fac parte din tipul pardoselilor industriale, deoarece sunt utilizate cu precadere in spatiile industriale din diferite domenii de activitate, cum ar fi halele, de depozitare sau de productie, marile centre comerciale, unitati sanitare, spatii din industriile alimentare, chimice si farmaceutice, parkinguri sau parcari subterane.

Firma noastra ofera servicii de constructii de astfel de pardoseli, executate la cele mai inalte standarde, cu materiale moderne si tehnologie de ultima ora.

 

Pardoseli epoxidice, caracteristici si avantaje

Solutiile pe baza de rasini folosite de noi sunt fabricate de brandurile Ninero si Teknos, iar proprietatile lor sunt exceptionale atat din punct de vedere functional cat si estetic. Unul din avantajele folosirii acestui sistem il reprezinta rezistenta deosebit de mare la diferiti factori, cum ar fi temperaturile extreme, nesuferind nici un fel de deteriorare la temperaturi cuprinse intre – 30 de grade si +90 de grade Celsius. Sunt la fel de rezistente si la uzura, prin urmare sunt ideale pentru zonele cu trafic ridicat, unde pot exista diferite solicitari mecanice. Nu se zgarie usor, nu reactioneaza la substantele chimice, iar intemperiile naturii nu le afecteaza. In plus sunt foarte simplu de intretinut, putand fi curatate facil si fara costuri suplimentare.

 

Pardoseli epoxidice – mod de executie

Executam orice comanda de pardoseli epoxidice, acordand o atentie deosebita fiecarei etape de lucru, incepand cu pregatirea stratului suport. Aceasta operatie se realizeaza prin buciardare si frezare, dupa care tratam rosturile cu mortar si aplicam grundul de impregnare. Presaram un strat de granule de cuart, aplicam primul strat de rasina, apoi un alt strat de cuart urmat de unul de rasina. Daca este necesar, presaram si al treilea strat de cuart, iar la final mai multe straturi de protectie.

Lucrarea finala este foarte estetica, datorita finisajului care poate avea diferite culori si texturi, conferind spatiului o ambianta extrem de placuta.

 

Avantaje in utilizarea tipului de pardoseli epoxidice

Daca ar fi sa enumeram cateva avantaje pe care le ofera acest tip de pardoseala, am putea aminti in primul rand impermeabilitatea, suportul pe care sunt instalate fiind complet izolat. Apoi trebuie sa precizam ca nu au rosturi sau imbinari, prin urmare nu exista factori favorizanti ai dezvoltarii florei microbiene. Acesta este unul dintre criteriile principale pentru care genul de pardoseli epoxidice este atat de des intalnit in unitatile sanitare sau de alimentatie publica. Mai trebuie precizat ca aceste pardoseli sunt antiderapante si antipraf. Nu este de neglijat nici faptul ca pot fi montate peste vechile pardoseli, daca acestea sunt din mozaic sau gresie. Au o buna rezistenta la razele ultraviolete, iar durata lor de viata este foarte indelungata. Pot fi aplicate si in unitatile de invatamant, adica in scoli si gradinite, atat pentru proprietatile lor pe care le-am enumerat cat si pentru efectul vizual deosebit de placut pe care il provoaca.

Daca v-am convins, asteptam sa ne contactati si va asiguram ca va vom oferi cele mai functionale si frumoase pardoseli.

...
Pardoseli industriale din rasina epoxidica

Se recomanda pentru:

- industria alimentara, chimica, farmaceutica, auto

- centrale electrice si nucleare

- spitale

- institutii de invatamant

- terenuri de sport

 

Materiale utilizate:

Recomandam materiale marca Ninero sau Teknos

 

Mod de lucru:

- se pregateste stratul suport, operatiune cu o foarte mare importanta, realizata prin buciardare si frezare

- se trateaza rosturile cu mortar epoxidic

- se aplica grundul de impregnare a stratului suport    

- se presarara nisip quartzos cu granulometrie diferita pentru uniformizarea stratului suport

- se aplica masa de spaclu epoxidica

- se aplica un prim strat de rasina epoxidica sau acrilica

- se presara, din nou, nisip quartzos cu granulometrie diferita

- se aplica al doilea strat de rasina epoxidica sau acrilica

- se presara un alt strat de nisip quartzos

- se aplica 2-4 straturi de protectie epoxidica sau acrilica

 

Avantaje:

- rezistenta la temperaturi de la -30 pana la +90 grade CELSIUS

- rezistenta la uzura / zgariere

- rezistenta la acizi, baze si alte substante chimice

- rezistenta la intemperii

- asigura o foarte buna rezistenta portanta

- sunt foarte usor de intetinut, spalat

Categorii
Date de contact
0744344787
Str. Principala nr. 32, Com. Belciugatele, , judetul Calarasi
Distribuie