Sarah Farm-Med

Produse Touch

...
Touch Gel Antibacterian

Touch Gel Antibacterian este mijlocul rapid si eficient de a va curata mainile atunci cand apa si sapunul nu va sunt la indemana. Combina protectia de incredere cu hidratarea naturala avand o formula cu PH echilibrat care combate bacteriile si evita uscarea mainilor.

Touch Gel Antibacterian distruge 99% dintre bacterii fara sapun sau apa. Folositi cu regularitate pentru combaterea germenilor si ingrijirea naturala apielii.

Cantitate: 59ml, 220ml

...
Spray antibacterian

Beneficii: Touch este un spray antibacterian pe baza de alcool. Textura lichida a sprayului are o concentratie de alcool etilic in proportie de peste 70% pentru a maximiza efectul antibacterian. In compozitia sa se regasesc substante hidratante si aloe vera pentru a reduce efectul de uscare al pielii produs de alcoolul etilic in conditiile utilizarii zilnice, in mod repetat. Este parfumat cu o usoara mireasma de prospertime pentru a oferi un miros discret si placut. Dezinfecteaza toate suprafetele de contact, inclusiv scaunul de toaleta, manerul usii, suprafetele de lucru din birou, etc.

Actioneaza rapid in 10 secunde. Stopeaza raspandirea MRSA, MSSA, Salmonelei, E.Coli, streptococ si a bacteriilor de contact. Este usor de transportat in orice buzunar sau poseta.

Mod de utilizare: Se pulverizeaza direct pe suprafata dorita sau pe maini. Pentru o uscare mai rapida se poate sterge cu un servetel.

Cantitate: 59ml, 220ml

...
Sapun lichid antibacterian

Beneficii: Sapunul lichid Touch este destinat ingrijirii zilnice. Este imbogatit cu agent antibacterian. Cu Ph-ul 5.5 propriu pielii sanatoase, stabilizeaza invelisul acid protector al pielii. Substantele delicate pentru protectie si vitamina E naturala asigura hidratarea perfecta a pielii, protejand-o eficient impotriva deshidratarii. Curata delicat si in profunzime, fara sa usuce pielea. Prin formula extrablanda de curatare minimalizeaza deshidratarea si iritatiile din timpul procesului de spalare. 100% fara sapun si alcalini. Fara coloranti si conservanti. Toleranta buna a pielii confirmata dermatologic. Hipoalergenic

Mod de utilizare: Se foloseste o cantitate suficienta de sapun si se maseaza mainile pana la uscare.

Precautii: Numai pentru uz extern. A nu se lasa la indemana copiilor. Nerecomandat persoanelor alergice la una din componente.

Cantitate: 500ml

Categorii
Date de contact
0214303178; Fax 0214300141
Str. Sebe Costin , nr. 8, Chiajna, judetul Ilfov
Distribuie