SAPACO 2000 aparatura de laborator Bucuresti

Frigidere

...
Convertor automat de la 12V la 220V

Convertor automat de la 12V la 220V Producator: Ciro Fiocchetti - este inclus in standard doar pentru Frigiderului portabil C65; - pentru Frigiderele portabile C26 si C41 se comanda separat

...
Sistem de inregistrare grafica a temperaturii

Sistem de inregistrare grafica a temperaturii Producator: Ciro Fiocchetti - Inregistrare saptamanala pe un grafic rotund (125 mm ?). - Graficul are o gama de temperatura care asigura inregistrarea tuturor deviatiilor de temperatura. Se livreaza cu 100 de grafice de inregistrare care permit inregistrarea temperaturii pe aprox. 2 ani. - Inregistrarea pe graficul de hartie se face folosind unui tus special albastru. - Pentru a preveni evenimentele neplacute, graficul este protejat de o cutie de plastic cu usa si cu sistem de incuiere cu cheie. - Graficul este alimentat cu baterie de 1.5 V.

...
Frigidere medicamente / reactivi

Frigidere pentru uz farmaceutic Cod: Medika Producator: Ciro Fiocchetti Structura - Interior + exterior albe (optional: interior din inox 18/10) Grosimea izolatiei - 50 mm poliuretan Numar usi - 1 / 2 / 3 Tipul usii - Sticla transparenta / usa plina Tipul refrigerarii - ventilare Tipul refrigerantului - R404A Gama de temperatura - Reglabila intre +2°C si +15° Controlul / reglarea temperaturii - Termostat electronic, digital cu system de alarma acustica Tipul decongelarii - Automata Voltaj - 230V/1/50Hz Roti - Livrate in standard Capacitate (litri) - de la 140 la 2300 Sistem de inchidere cu cheie - Livrata ca standard Rafturi / sertare - Interschimbabile, nr. variaza in functie de model Echipament conform - Directivelor 72/23/ECC, 89/336/ECC, 89/109/ECC Normei CEI EN 61010-1 (CEI 66/5)

...
Frigidere portabile

Cod: C Producator: Ciro Fiocchetti Structura: material plastic non-toxic atat in interior cat si la exterior, toate colturile interne sunt rotunjite pentru a permite o curatare facila. Izolatie: spuma din poliuretan de mare densitate (40kg/m3), grosime aprox. 40 mm. Datorita izolatiei de o calitate inlata, temperatira interna se patreaza pentru o buna perioada de timp chiar daca nu este conectat la o sursa de alimentare. Capac: 1, complet izolat atat la interior cat si la exterior, realizat de plastic, echipat cu garnitura din cauciuc ce-i confera o etanseitate perfecta. Interior: un cos din sarma, alb ce permite o manipulare si o depozitare adecvate ceritelor; Afisaj / Termostat: digital / electronic, arata temperatura prezenta; Maner: din PVC, montat in perete, retractabil; Compresor: ermetic. Toate componentele sunt garantate pentru o maxima performnta preivind uniformitatea si stabilitatea temperaturii interioare. Sistem de inchidere: cu cheie de siguranta. Refrigerent: CFC - free

...
Frigidere stocare sange

Banca de sange (+4C) Cod: EMOTECA Producator: Ciro Fiocchetti Volume: de la 140 pana la 1500 litri Structura - Alb sau otel inox 18/10 Izolatie - Poliuretan 60 mm Numar de usi - 1 / 2 Tipul usii - Sticla, complet izolata (optional, usa plina) Numar sertare - In functie de model Tipul refrigerarii - Ventilatie Tipul refrigerantului - R404A ? CFC FREE - ECOLOGIC Gama de Temperatura - +4° Programarea Temperaturii - Digitala cu termostat si alarma sonora Dezghetarea - Automata Voltaj - 230V/1/50Hz Roti - In standard (cu exceptia modelului 140) Iluminare interioara - In standard Sistem de inregistrare a temperaturii - In standard Alarma acustica si vizuala - In standard Inchidere cu cheia - In standard Tava pentru evaporarea apei - In standard Conform cu normele - Directiva ECC nr. 73/23/ECC, 89/336/ECC, 89/109/ECC - Norm nr. CEI EN 61010-1 (CEI 66/5)