JVS - Rulouri si obloane

Rulouri

...
Rulouri suprapuse ELVIAL

Avantajele rulourilor cu caseta termoizolata, suprapusa, Elvial
Nu iau din vizibilitatea ferestrei, caseta trebuie ascunsa intr-un spatiu din grosimea zidariei, astfel incat, atunci cind este montat ruloul cu caseta suprapusa, caseta sa nu se vada. Aceasta modalitate de montaj asigura si o izolatie termica mai buna decit situatia in care caseta suprapusa s-ar vedea din exterior.
Caseta ruloului Elvial fiind foarte rezistenta, este recomandata in situatia in care ruloul se monteaza deasupra unor usi de trafic, deasupra unor panouri de sticla foarte mari; practic, aceasta caseta din aluminiu extrudat si cu perii de curatare actioneaza precum o grinda, ea fiind foarte rezistenta.
Deoarece aceste rulouri cu caseta suprapusa pot fi echipate cu ghidaje cu aripa distantier rezulta un spatiu suficient intre covorul de lamele si usa de trafic astfel incit:sa nu se loveasca covorul lamelelor din aluminiu de minerul usii de trafic, miner care, de regula, iese circa 40-45mm din planul usii; cu niciun alt sistem de rulou nu se poate realiza acest lucru.
sa se poata montar diferite tipuri de plase antiinsecte cu care se pot echipa usile de trafic: plisse, rulou lateral sau culisante(pentru usa in 2 canate).
in situatia in care se doreste echiparea rulourilor cu motoare electrice actionate din telecomanda sau de la distanta, fara acest tip de rulou nu puteti sa motorizati rulourile usilor de intrare, deoarece un altfel de rulou cu caseta suprapusa s-ar lovi de minerul usii de traffic.
Casetele rulourilor suprapuse Elvial sunt suficient de rezistente ca sa suporte greutatea lamelelor extrudate din aluminiu,greutate care poate ajunge pina la 60kg atunci cind se fac rulouri cu lungimea de 3000mm si H=3000mm.

Rulourile cu caseta suprapusa, termoizolanta, pot fi echipate cu lamele din aluminiu extrudat sau cu lamele cu spuma poliuretanica.Aceste rulouri pot fi actionate cu:

tabachera cu banda
manivela mica cu banda
manivela mare
arc
motoare electrice
 

Motoarele elctrice pot fi:

standard
cu determinarea electronica a capetelor de cursa, autoreglaj
I/O, pentru actionarea de la distanta, prin internet

...
Rulouri cu caseta aplicata ELVIAL

Rulourile Elvial sunt rulourile din aluminiu cele mai elegante de pe piata.
Caseta rulourilor aplicate Elvial este foarte rezistenta la actiunea grindinei, este dotata cu perii de curatare dispuse deoparte si de alta a covorului de lamele. La fiecare ridicare si coborare a covorului de lamele, periile sterg praful si pietrele de mici dimensiuni de pe lamele, pietre care, prin rularea lamelelor, ar sabla(zgaria) lamelele, prelungind aspectul estetic al ruloului. Deasemenea, vopseaua rulourilor Elvial este rezistenta in zona marilor si oceanelor, aspectul elegant al rulourilor Elvial se pastreaza un timp mult mai indelungat..
Caseta rulourilor aplicate Elvial este semirotunda(poza)sau dreptunghiulara.
Ghidajele rulourilor Elvial sunt:Ghidaje simple.
Cu aripa distantier de diferite dimensiuni.
Aceste ghidaje cu aripa distantier ajuta foarte mult montatorul:

distanteaza ruloul(covorul)de lamele de fereastra si, implicit, caldura.
creeaza un spatiu suficient montarii diferitelor tipuri de plase antiinsecte: culisante, rulou vertical, rulou orizontal, plisse.
ajuta foarte mult la montajul rulourilor pe ferestrele sau zidaria caselor acoperite cu polistiren
in cazul rulourilor montate la ferestre apartamentelor aflate la etajele superioare, ajuta foarte mult in cazul cind este necesara interventia montatorului pentru repararea ruloului defect. Interventia are loc fara a degrada elementele componente ale ruloului.
 

Rulourile din aluminiu Elvial pot fi echipate cu lamele

din aluminiu, extrudate care prezinta urmatoarele avantaje:se pot vopsi aceeasi culoare si nuanta cu alte elemente de tamplarie, plase atiinsecte, glafuri din aluminiu, paneluri pentru usi, rezultand un tot unitar, fara diferente de culoare sau nuanta.
se pot realiza cortine de lamele de pina la 3m lungime, fara a fi necesara divizarea covorului de lamele.
rezistenta antiefractie si vint foarte buna
rezistenta crescuta la intemperii de tip grindina.
din aluminiu cu spuma poliuretanica:echiparea rulourilor Elvial cu astfel de lamele face ca pretul final al lucrarii sa fie mai mic deoarece:
lamela cu spuma poliuretanica este mai economica
nu mai sunt necesare modalitatile costisitoare de actionare de tip electric, actionarea unor astfel de rulouri se poate face manual, cu snur, chinga sau manivela.
 

 

Greutatea de circa 5,8kg/mp fac necesara echiparea rulourilor Elvial cu motoare elctrice actionate din intrerupator, telecomanda sau sisteme moderne de actionare de la distanta precum sunt cele furnizate de catre SOMFY(Franta) CONEXOON sau TAHOMA.

...
Rulouri economice

Caseta rulourilor economice este confectionata din aluminiu. Nu mai este echipata cu perii de curatare.
Ghidajele sunt atat simple cat si cu aripa distantier. Cele cu aripa distantier sunt doar de o singura dimensiune, de 60mm.

Lamela pe care o folosim este doar cu spuma poliuretanica.

Rulourile economice sunt extrem de utile si, chiar daca nu au un design foarte elaborat, isi ating scopul utilizarii lor: protectie termica, umbrire, confort si intarzierea patrunderii prin efractie a persoanelor nedorite.

Un mare avantaj al acestor rulouri il reprezinta faptul ca, in afara culorilor din gama RAL, ele se gasesc si infoliate cu folie Renolit. Astfel, se integreaza perfect in designul casei, culoarea rulourilor infoliate este identica cu culoarea ferestrelor din pvc imitatie lemn.

Aceste rulouri sunt actionate, in general, manual

cu snur (strins intr-o tabachera clasica sau cu manivela)
arc pretensionat (cu rezultate foarte bune)
manivela cu con sau carlig (cea cu con este mai fiabila)
electric (motoare cu intrerupator sau telecomanda)

Categorii
Date de contact
0769078187; 0726185652
Sos. Unirii, nr 27 Petresti, Corbeanca, judetul Ilfov
Distribuie