Rulouri Exterioare Practice Bucuresti

Rulouri exterioare

...
Rulouri exterioare

Rulourile exterioare vin in ajutorul tamplariei creand impreuna o bariera termica si fonica foarte ridicata atat vara cat si iarna.
Ca si sistem rulourile exterioare sunt compuse din ghidaje pe care culiseaza lamelele din aluminiu rulate pe un ax fixat intr-o cutie (caseta).
Rulourile confectionate de noi sunt in totalitate din aluminiu , au lamele de 39 mm sau 55 mm din aluminiu umplute cu spuma poliuretanica , ghidaje si carcasa din aluminiu.
Se monteaza la exteriorul ferestrelor pe tamplaria existenta fara a  deteriora  finsajele interioare sau exterioare, sau pot fi montate impreuna cu tamplaria noua odata cu constructia cladirii.
Sunt durabile si ofera o bariera impenetrabila impotriva razelor de soare cand sunt inchise, pe timp de vara oferind racoare in casa, iar pe timp de iarna actioneaza ca un scut impotriva fenomenelor naturale precum grindina, vijelii.
Sunt usor de actionat cu un aspect estetic si modern, aluminiul gratie proprietatilor sale anticorozive si vopsirii in camp electrostatic permite o curatare si intretinere usoara precum si o utilizare indelungata. Rulourile au o durata de viata de peste 25-30 de ani
Au rol de izolare fonica cat si termica, reducand zgomotul cu pana la 10 decibeli.
Ofera protectie antiefractie.
Culorile in care se pot confectiona rulourile (caseta, lamele, ghidajele) pentru a se potrivi cu tamplaria Pvc sunt variate, dar cele mai uzuale sunt: alb, maro deschis, maro inchis, imitatie de lemn (stejar auriu, nuc, mahon, wenghe), argintiu si gri antracit.
Pentru o oferta de pret va rugam sa ne contactati.