Royal Synergy - Servicii pentru afaceri

Royal Finance

...
Audit financiar si servicii de non asigurare

Un audit financiar ofera un nivel inalt de asigurare independenta a pozitiei financiare si a rezultatelor unei organizatii. Actionarii si utilizatorii externi vor avea certitudinea ca situatiile financiare sunt prezentate in mod corect, oferind o imagine fidela, clara si completa a performantelor organizatiei.

Royal Synergy va poate sprijinii prin urmatoarele servicii:

Servicii de asigurare

  • Audit statutar (legal) realizat in conformitate cu Standardele Internationale de Audit (nivel ridicat de asigurare)

  • Audit financiar (voluntar) realizat in conformitate cu Standardele Internationale de Audit (nivel ridicat de asigurare)

  • Angajamente de revizuire a situatiilor financiare (nivel moderat de asigurare)

  • Examinarea informatiilor financiare previzionate (nivel moderat de asigurare)

  • Audit cu scop special (nivel ridicat de asigurare)

Servicii de non-asigurare

  • Angajamente de elaborare / compilare ale situatiilor financiare

  • Angajamente privind procedurile convenite

 
 

...
Audit intern

Echipa de audit efectueaza, cu ocazia planificarii mandatului de audit intern, evaluarea eficientei si eficacitatii politicilor si procedurilor de lucru utilizate de catre entitate.

Acestea sunt analizate atat din punct de vedere al gradului de adecvare a ariei de cuprindere a programelor conexe aplicate, cat si al performantelor acestora, pentru a determina masura in care rezultatele auditului intern conduc spre indeplinirea obiectivelor stabilite.

...
Consultanta fiscala

Royal Synergy ofera servicii de consultanta fiscala pentru dezvoltarea unor afaceri profitabile si conforme cu aspectele legislative. Folosim experienta si cunostintele privind legislatia fiscala, impreuna cu o abordare personala de a furniza servicii fiscale pentru sporirea eficientei si reducerea raspunderii managementului companiilor.

Aflati in legatura permanenta cu afacerea dumneavoastra si cu necesitatile fiscale individuale, intelegem implicatiile fiecarei decizii pe care compania o are asupra situatiei sale fiscale. Vom lucra impreuna cu dumneavoastra in fiecare etapa a dezvoltarii companiei, pentru a va minimiza riscul fiscal si pentru a va sprijini strategiile de dezvoltare a afacerii.

In plus, fata de activitatea de calcul al taxelor si impozitelor, lucram ca parte a echipei dumneavoastra pentru a va asigura ca organizatia este pe deplin conforma din punct de vedere fiscal, evitand amenzile si penalizarile inutile.

Aceasta inseamna ca obtinem o intelegere completa a functionarii afacerii dumneavoastra, ceea ce face mai usor sa identificam eventualele probleme si sa va sprijinim organizatia in toate aspectele fiscale.

 

 

Ce putem face pentru dumneavoastra:

  • Acordarea de asistenta si prestarea de servicii profesionale in domeniul fiscal, inclusiv realizarea de expertize fiscale extrajudiciare la solicitarea organelor fiscale sau a oricaror altor persoane sau entitati interesate.

  • Asistenta privind intocmirea documentatiei pentru exercitarea cailor de atac impotriva titlurilor de creanta si a altor acte administrative fiscale.
  • Asistenta si reprezentare in fata organelor fiscale, inclusiv acordarea de asistenta de specialitate pe parcursul derularii inspectiei fiscale.

  • Asistenta de specialitate pentru intocmirea declaratiilor fiscale.
  • Asistenta si servicii pe probleme de procedura fiscala.
  • Certificarea declaratiilor fiscale, in conditiile legii.

...
Contabilitatea si gestionarea afacerii

Royal Synergy va propune un pachet de servicii financiare integrate pentru o afacere de succes.

Va oferim intregul sprijin profesional de care are nevoie compania dumneavoastra pentru a-si atinge obiectivele.

Personalizat pentru afacerea dumneavoastra, pachetul de servicii acopera aspectele financiar-contabile de zi cu zi, precum si aspecte exclusive de consiliere si consultanta pentru societate.

Cu o reputatie obtinuta in urma sprijinului oferit diferitelor companii pentru a obtine o dezvoltare rapida, avem o vasta experienta in lucrul cu toate tipurile de organizatii.

...
Expertize contabile extrajudiciare

Expertizele contabile sunt mijloace de proba utilizabile in rezolvarea unor cauze care necesita cunostinte de stricta specialitate din partea unor persoane care au calitatea de expert contabil. Expertizele contabile sunt dispuse din oficiu sau acceptate la cererea partilor în fazele de instrumentare si de judecata ale unor cauze civile si/ sau comerciale, atasate sau nu unui proces penal. Toate celelalte expertize contabile sunt extrajudiciare.

Royal Synergy sustine rezolvarea litigiilor pe cale amiabila si va propune exclusiv solutia obiectiva si independenta a expertizei contabile extrajudiciare. Aceasta reprezinta o activitate a profesiei contabile ce poate fi efectuata numai de catre persoanele care au dobandit calitatea de expert contabil in conditiile legii, fiind inscrise, cu viza la zi, în Tabloul expertilor contabili, actualizat anual de catre Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR).

Expertiza contabila extrajudiciara conduce spre rezolvarea multor aspecte divergente intre parti, clarificand totodata printr-o abordare profesionala, realitatea si conformitatea activitatilor economice desfasurate. Chiar daca nu are rol de mijloc de proba in justitie, vom depune toate diligentele pentru solutionarea amiabila si cu celeritate a cauzei.

Contributia expertizei contabile in prevenirea fraudelor si erorilor, pastrarea integritatii patrimoniului si respectarea legalitatii este mai eficienta in conditiile utilizarii acesteia ca mijloc de fundamentare a activitatii de arbitraj judecatoresc sau penal care se declanseaza prin actiuni adresate organelor judiciare.

Categorii
Date de contact
0741648133
Str. Vasile Toneanu, Nr. 26, Sector 3
Distribuie