Rom Service Structuri metalice - Bucuresti

Suprastructura

...
Stalpi

Fac parte din structura principala si pot fi proiectati si executati in mai multe feluri functie de necesar. Executia lor se face din profile laminate sau table sudate.Tratamentul anticoroziv se realizeaza prin sablare, grunduire si vopsire la culoarea dorita de beneficiar.

...
Grinzile de acoperis

Fac parte din structura principala si pot fi proiectate si executate in varianta zabrelita (ferme) sau din euro profile si table sudate . Tratamentul anticoroziv se realizeaza prin sablare grunduire si vopsire la culoarea dorita de beneficiar.

...
Contravantuiri

Pot fi din profile laminate tip L sau O din otel rotund filetat pentru intinderea ulterioara cu intinzatoare speciale. Contravantuirile se monteaza in plan vertical (perete) si in plan orizontal (acoperis) si ajuta la stabilitatea structurii.

...
Panele de acoperis

Panele de acoperis sunt suport de fixare pentru invelitoare din panouri sandwich si fac parte din structura secundara . Ele se dimensioneaza in functie de proiectul dumneavoastra si se executa din table zincate prin deformarea plastica la rece. Sectiunile uzuale pentru pane sunt de tip "Z" si "C",nu necesita vopsire ulterioara ele ramanand la culoarea nalurala a zincului.

...
Rigle de fata

Riglele de fatada sunt suportul de fixare pentru panourile de perete si pentru zonele vitrate. Ele se dimensioneaza in functie de proiectele dumneavoastra si se executa din tabla zincata prin deformare plastica la rece. Sectiunile uzuale pentru rigle de fatada sunt de tip "C".Riglele de fatada fac parte din structura secundara, nu necesita vopsire ulterioara ele ramanand la culoarea nalurala a zincului.

...
Inchideri perimetrale

Se realizeaza cu panouri sandwich tristrat tabla - termoizolatie - tabla.Panourile sunt prefabricate si termoizolatia este din poliuretan Grosimea termoizolatiei este de la 40-200 mm, alegerea se face in functie de nevoile fiecarui beneficiar.Cele doua straturi de tabla sunt prevopsite la culoarea dorita.Pentru detalii puteti accesa pagina producatorului.

Categorii
Date de contact
0213.452.694; 0213452623
Bd. Theodor Pallady 51, sector 3, Bucuresti
Distribuie