Romdav A&D - Comercializare si montaj termopane, Bucuresti

Termopane Salamander

...
Streamline 76

  • Profile 5 camere, clasa A produse exclusive in Germania
  • 76 mm latime toc
Seria Salamander StreamLine are dimensiunile tocului de 76 mm si ale cercevelei de 82 mm cu un design deosebit in pas cu noile tendinte. Profilul este produs in Germania fiind incadrat in clasa A ( grosimea peretilor exterior de 3 mm ).
Profilele sunt rotunjite, conferind un aer elegant si exclusivist.Sticla folosita este Saint Gobain. Se pot folosi doua foi de geam cu grosimea vitajului de 24 mm sau trei foi de geam (tripan) cu grosimea vitrajului de 40mm.

...
bluEvolution 92

  • 92 mm latime
  • Numarul de camere: 6 camere
Salamander combina tehnologiile moderne si designul pragmatic realizand o noua generatie de ferestre high-end.Sistemul de profil optimizat cu 6 camere si adancimea de montaj de 92 de mm ofera rezultate de o eficienta termica remarcabile, facand din Salamander bluEvolution 92 cea mai buna alegere in cazul proiectelor din prezent gandite pentru a satisface exigentele termice ale viitorului asa cum sunt constructiile in cazul caselor pasive. In cele mai dezvoltate state ale lumii exista o tendinta clara spre constructiile de case pasive, casa pasiva va fi un standard energie în viitorul apropiat.