Jaluzele Popesti Leordeni

Rolete

...
Rolete zebra

Roletele tip zebra pot fi de 2 categorii:
– Casetate
– Necasetate

Roletele tip zebra ( zi/noapte ) pot inlocui cu succes clasicele perdelesau draperii.Ele oferind un spatiu intim.Se numesc rolete zebra datorita posibilitatii de reglare atat pentru timpul zilei cat si pe perioada noptii.
Sunt compuse din 2 materiale cu grade diferite de filtrare a luminii.

Un design de fundal clasic si elegant pentru camerele la moda. Daca sunteti în cautarea unei ferestre care sa fie simple si elegante, roletele zebra sunt pentru dvs.! Roletele zebra sunt foarte versatile si moderne, disponibile acum într-o serie de modele si modele diferite. Creati un aspect nou cu aceste rulouri pentru spatiul dvs. elegant. Roletele zebra sunt solutia pentru  ferestrele dvs. si ofera optiuni unice si elegante.  cu aceste rolete detineti controlul luminii, de la lumina completa la lumina partiala sau confidentialitate totala. Aceste jaluzele sunt foarte atractive si sunt confectionate dintr-un amestec de fire naturale si sintetice care le ofera acest aspect.

caracteristici cheie:

Foarte usor de utilizat controlul lantului pentru functionare
Poate fi utilizat pentru toate tipurile de camera

...
Rolete simple

Roletele textile sunt o solutie de umbrire si pot armoniza cu usurinta orice geam sau spatiu.Se pot monta pe tavan pe perete sau pe tamplaria geamului, in functie de preferintele dumneavoastra ele pot fii casetate sau nu.
Comercializam un produs complex si estetic , de aceea in catalogul nostru puteti gasi foarte multe tipuri de materiale cu texturi si culori diferite.
Roletele textile pot fii o alegere potrivita deoarece:
– Oferiti incaperii un nou aspect fara a face investitii majore.
– Sunt usor de montat si intretinut
– Nu ocupa spatiu.
– Aveti o varietate de modele si culori din care sa alegeti.

Recomandari:
Se aspira periodic.

Categorii
Date de contact
0727272725; 0735833833
Sos. Giurgiului, nr. 34, sector 4
Distribuie