Mc Moni's Restaurant - Bucuresti

Saloane

...
Salonul Nicolae Iorga

Avand o capacitate de primire de 300 de persoane la mese si 600 in regim bufet, acest salon raspunde tuturor necesitatilor privind organizarea evenimentului Dumneavoastra.

Salonul poate gazdui evenimente precum conferinte, intalniri de afaceri. nunti. botezuri, petreceri corporate, banchete, reuniuni.

Salonul este dotat cu echipament audio-video de ultima generatie, plasme, proiector si ecran de proiectie, aer conditionat de mare capacitate, terasa si gradina exterioara.

Poate gazdui in sistem cocktail pana la 850 de persoane prin unirea cu saloanele Brancusi si Ionescu.

Restaurantul pune la dispozitie gratuit locuri de parcare supravegheate permanent

...
Salonul Mircea Eliade

Cu o capacitate de 350 locuri la mese sau 500 in regim cocktail, elegant si impunator cu un aer rafinat este ideal pentru sarbatorirea oricarui eveniment la care doriti sa aveti alaturi toti prietenii. In fiecare seara orchestra live, ambianta selecta si nu in ultimul rand personalul nostru manierat si discret va asteapta sa petreceti clipe de neuitat.

Salonul poate gazdui evenimente precum conferinte, intalniri de afaceri. nunti. botezuri, petreceri corporate, banchete, reuniuni. Salonul este dotat cu echipament audio-video de ultima generatie, plasme, proiector si ecran de proiectie, aer conditionat de mare capacitate.

Salonul are acces la gradina acoperita si la spatiul de joaca pentru copii. Astfel parintii pot savura pranzul sau cina in timp ce copiii se bucura de locul special amenajat pentru ei. Clientii salonului Mircea Eliade pot beneficia de un spatiu exterior ideal pentru barbeque sau savoarea unei bauturi in aer liber. Restaurantul pune la dispozitie gratuit locuri de parcare supravegheate permanent.

...
Salonul Marin Preda - Sala de conferinte

Pentru o conferinta, o lansare, un curs sau o prezentare, SALONUL MARIN PREDA este locatia de care aveti nevoie. Acesta permite, la alegere, aranjarea in amfiteatru pentru 90 de persoane sau masa rotunda pentru 40 de persoane. O gama vasta de servicii logistice va stau la dispozitie: conexiune internet, ecran de proiectie, video proiector, microfoane fixe si mobile, instalatie de sonorizare profesionala, spatiu special pentru coffee break. Iar daca acest salon va place foarte mult, noi, putem sa-l amenajam si pentru organizarea unui eveniment deosebit din viata dumneavoastra cu un numar maxim de 85 de persoane. Accesul complet separat, aer conditionat, dotarile si cabina speciala de sonorizare sunt numai cateva dintre atuurile succesului evenimentului dumneavoastra. Restaurantul pune la dispozitie gratuit locuri de parcare supravegheate permanent

...
Salonul Carmen Silva

Daca sunteti in cautarea unui loc care sa va ofere intimitate, rafinament si lux pentru organizarea unei cine, a unui eveniment restrans, a unei aniversari sau a unei petreceri exclusiviste cu prieteni foarte apropiati, SALONUL CARMEN SILVA cu o capacitate de 60 de locuri raspunde fericit tuturor exigentelor.

Chiar si o intalnire de afaceri cu parteneri foarte pretentiosi se poate incheia fructuos intr-o asemenea ambianta.

Salonul dispune de aer conditionat, instalatie proprie de sonorizare si un pian al carui sunet intregeste atmosfera de rafinament si lux a salonului.

Restaurantul pune la dispozitie gratuit locuri de parcare supravegheate permanent.

...
Salonul I.L. Caragiale

Salonul I.L. Caragiale este un loc intim, elegant, exclusiv si rafinat.Salonul dispune de aer conditionat. Restaurantul pune la dispozitie gratuit locuri de parcare supravegheate permanent.O invitatie in acest salon exclusivist, adresata prietenilor sau partenerilor de afaceri va fi cu siguranta apeciata.

...
Salonul Constantin Brancusi

Alaturi de SALONUL MIRCEA ELIADE, SALONUL BRANCUSI este al doilea salon inaugurat la deschiderea Clubului Privat Mc. Moni’s in anul 1993.

Capacitatea SALONULUI BRANCUSI este de 200 persoane si dispune de echipament propriu de sonorizare, ring de dans in lemn de esenta rara, aer conditionat de mare capacitate.

In aceste conditii petrecerea dumneavoastra nu va putea avea decat un succes desavarsit.

Salonul poate gazdui evenimente precum conferinte, intalniri de afaceri. nunti. botezuri, petreceri corporate, banchete, reuniuni. Restaurantul pune la dispozitie gratuit locuri de parcare supravegheate permanent.