Instalatori, electricieni, lacatusi, tamplari profesionisti Bucuresti

Montaj electrocasnice

...
Cuptor electric

Ati cumparat un cuptor incorporabil si doriti sa-l instalati in bucataria dvs? Nimic mai simplu, sunati la telefon  si vom trimite in cel mai scurt timp la dvs acasa un specialist pentru montarea lui.

...
Montaj masina de spalat vase

Reparatorul.com ofera serviciul de instalare masina de spalat vase, prin intermediul echipelor proprii de montaj.

...
Montaj hota

Hotele au un rol important în bucatariile noastre. Ele ajuta la evacuarea aburului, fumului si mirosului rezultat in urma gatitului  Hota absoarbe aerul din bucatarie si il evacueaza printr-o tubulatura fixa sau flexibila in exterior. O hota se instaleaza intotdeauna chiar deasupra plitei sau aragazului, la inaltime de minim 60 cm.

...
Montaj masina de spalat haine

Vrei sa instalezi o masina de spalat? Poti apela la specialistii nostri.

...
Montaj plita electrica

Ati achizitionat o plita cu inductie si doriti sa faceti o programare pentru montaj? Sunati la numarul disponibil in site  si vom stabili impreuna ziua si ora la care un specialist de la firma noastra se va deplasa la dvs acasa pentru a o instala in Bucuresti in sectoarele 1, 2, 3, 4, 5, 6 si in judetul Ilfov.

...
Uscator de haine

Un instalator sanitar este persoana potrivita care te poate ajuta cu un montaj pentru uscator de rufe. Conteaza pe noi si apeleaza la instalatori profesionisti pentru a efectua montajul unui uscator de rufe!