RelocariBucuresti.ro - Mutari mobila, transport si depozitare bunuri, Bucuresti

Transport mobila

...
Transport mobila Bucuresti

Relocari Bucuresti detine propriul parc auto, format din autoutilitare de diferite tipuri si dimensiuni, special pregatite pentru transportul mobilei in orice oras. In acest mod, putem onora orice comanda de transport mobila Bucuresti, in maxim 2 ore de la primirea cererii. Bineinteles, inainte de a trece la transportul propriu zis, expertii nostri vor face o analiza a necesarului de materiale pentru fiecare caz in parte, pentru ca serviciul de transport mobila Bucuresti sa se efectueze in cele mai bune conditii, indiferent de zona din capitala pe care o ai in vedere pentru relocare.

Garantam prin contract integritatea mobilierului tau pe parcursul transportului, mizand pe fapul ca autoutilitarele noastre special echipate si personalul nostru cu experienta fac impreuna o echipa profesionista, capabila sa duca la bun sfarsit orice proiect de mutare.

Pentru ca totul sa decurga in cele mai bune conditii, folosim paturi special concepute pentru protejarea mobilierului, folie stretch si folie cu bule. Astfel ne asiguram ca obiectele ce trebuie mutate vor ajunge la destinatie fara a suferi zgarieturi sau socuri in timpul transportului.

...
Transport mobila international

Cu Relocari Bucuresti poti fi sigur ca vei beneficia de cea mai buna varianta de transport deoarece avem in spate o intreaga echipa de profesionisti cu experienta in domeniul transportului international
Astfel putem onora orice tip de comanda pentru transportul international de mobila, in cel mai scurt timp si la cel mai mic pret. Dispunem de o gama larga de autoutilitare adecvate pentru transportul de mobilier, ne asiguram ca totul este ambalat si impachetat corespunzator, oferindu-ti garantia ca bunurile tale vor ajunge la destinatie in siguranta, fara a suferi zgarieturi sau socuri mecanice in timpul transportului.

Garantam prin contract integritatea mobilierului tau pe tot parcursul transportului, mizand pe fapul ca autoutilitarele noastre special echipate si personalul cu experienta fac impreuna o echipa profesionista, capabila sa duca la indeplinire orice proiect de mutare.

Pentru un transport mobila international in regim de urgenta, iti punem la dispozitie, in maxim 5 zile, o autoutilitara cu volumul necesar proiectului tau de mutare, special echipata sa duca, in conditii optime, orice obiect la destinatie. Tu vei suporta numai costul pentru numarul de kilometri parcursi, restul ramane in seama departamentului nostru de transport international.

Pentru un transport de mobila international, acolo unde timpul ne permite, putem efectua deplasarea in regim de grupaj. Multiplele legaturi pe care departamentul de transport international le are ne ajuta sa eficientizam o cursa de transport mobila international, astfel incat costurile sa fie cat mai scazute pentru ambele parti.

Daca destinatia finala se afla pe un alt continent sau daca echipa noastra considera ca e mai eficienta o alta varianta de transport decat cea terestra, efectuam transport mobila international, tot in regim de grupaj, cu avionul sau cu vaporul. In aceste cazuri, operatiunea de mutare poate dura mai mult, dar avantajul, dovedit in timp, consta in siguranta sportita si, uneori, in costuri mai mici

Categorii
Date de contact
0722136787; 0755215284
Splaiul Independentei, Nr. 290, Bucuresti
Distribuie