Cabinet Prof. Dr. Vladareanu Radu

Colaborari

...
Spitalul Universitar Elias

Conduc Clinica de Obstetrică - Ginecologie a Spitalului Universitar de Urgenţa "Elias" care se află la cel de-al doilea etaj al Spitalului Universitar de Urgenţă "Elias". Înfiinţarea clinicii universitare a avut loc în anul 2003 şi este adusă la cele mai înalte standarde prin realizarea parteneriatului public privat cu Centrul Medical Unirea. compusă din 3 secţii: Obstetrică Ginecologie I, Obstetrică Ginecologie II şi Neonatologie, însumând 80 paturi dintre care 25 pentru nou născuţi. Clinica deţine un cabinet de consultaţii foarte spatios dotat cu ecograf Doppler şi colposcop de performanţă. În clinică au fost amenajate două săli de operaţii ginecologice şi o sala destinată exclusiv operaţiilor cezariene, o sală pentru mici intervenţii chirurgicale şi un salon postoperator, toate dotate la standarde europene. Cele două săli de naştere de care dispune clinica, împreună cu secţia de neonatologie, au suferit recent un proces de modernizare însoţit de suplimentarea cu aparatură medicală performantă. După naştere pacientele pot beneficia de cazare în garsoniere sau apartamente cu un singur pat dotate cu tot comfortul. În Clinică efectuăm curent chirurgie miniinvazivă (laparoscopie) pentru patologii diverse: endometrioză, infertilitate, chisturi ovariene.

...
Spitalul Euroclinic

Aici gravidele pot opta să nască cu mine în condiţii 100% private, cu tot comfortul, igena şi siguranţa pe care acest lucru le implică.

...
Academica

În condiţiile unei ambiante şi aparaturi deosebite, în această Clinică ofer consultaţii de specialitate, precum şi ecografii obstetricale morfologice şi tridimensionale.

...
Medlife

Aici gravidele pot opta să nască cu mine în condiţii 100% private, cu tot confortul, igena şi siguranţa pe care acest lucru le implică.

Categorii
Date de contact
0213180705; 0722172389
Bd.Marasti, nr.17,sector 1,
Distribuie