Andrei Madalina, Psiholog Clinician, Psihoterapeut, Terapeut ABA, Logoped Bucuresti

Mădălina Andrei Psihoterapeut

...
Tainele psihoterapiaterapiei

Sunt aici să îți prezint tainele  psihoterapiaterapiei, pentru că are un  rol esențial în viața noastră!       

Este singura cale de vindecare fizică şi emoțională, un domeniu situat la granița dintre medicină și psihologie.       

 

Este o modalitate de tratament sănătos și cuprinzător, deliberat și planificat, prin mijloace științifice, având un cadru clinic și teoretic, centrată pe reducerea sau eliminarea unor simptome ce îți îngreunează drumul prin viață.       

 

Mă bucur tare mult pentru faptul că vrei să îți cunoști sufletul mai bine și astfel să te creezi în cea mai bună formă, pentru că ești tot ce ai şi vei avea vreodată în această lume plină cu de toate !        

 

Călătoria spre varianta ta ideală a început în clipa în care ai accesat acest site şi continuă chiar şi-n lipsa ta de aici, asta datorită capacității extraordinare a minții tale inconștiente, care este o comoară de leacuri și elemente magice pe care le voi accesa cu articolele postate aici!        

 

 E timpul să trezesc la viață cea mai bună variantă a ta şi astfel să te împlinești în iubire şi stabilitate!        

 

Îmi doresc să ajung dincolo de zidurile inimii tale, deoarece acolo în miezul inimii se află iubirea, încrederea în tine, curajul, bucuria, armonia și tot ce e mai frumos în lume! Scopul meu este ca tu să te întâlnești cu potențialul nelimitat din tine și să fii o persoana împlinită emoțional şi financiar!                

 

 Înainte de a porni pe calea fericirii tale, te invit să faci un dus rece şi să te dezbraci de judecată și prejudecată, de credințe limitate și toate cuvintele auzite de-a lungul timpului care te-au împiedicat să beneficiezi de această călătorie sufletească!          Știu că e greu să te întorci după ce ai fost lovit/ă acolo unde așteptai să fii hrănit/ă cu iubire şi acceptare necondiționată, iar pentru acest lucru AM ALES SĂ FIU LÂNGĂ TINE, fiindcă meriți tot ce e mai bun !  

 

 Așadar îți doresc drum bun pe calea vieții tale !  

 

 Cordial, PSIHOTERAPEUT

 

 Mădălina ANDREI Tel: +4 0764 040 555

 e-mail: psihoterapeutmadalinaandrei@yahoo.ro