Pro Reparatii - Reparatii calculatoare, laptop-uri Bucuresti, Ilfov

Mentenanta calculatoare firme Bucuresti si Ilfov

...
Mentenanta calculatoare firme Bucuresti si Ilfov

Echipa de specialisti IT ai Proreparatii va ofera servicii de mentenanta profesionale precum: procurari echipamente, analiza IT profesionala, mentenanta calculatoare, externalizarea activitatii IT a firmei dvs. Prin serviciile noastre intervenim rapid in cadrul abonamentelor de mentenanta si de intretinere a calculatoarelor companiei dvs.

Obiectivele noastre in mentenanta calculatoare
Daca aveti o firma mica sau o companie medie, una din trasaturile obisnuite ale unei afaceri de succes, este existenta tehnologiei informatiei implementata eficace. De aceea echipa noastra se axeaza pe servicii de suport tehnic care sa preintampine, sa ajute si sa imbunatateasca business-ul dumneavoastra. Atunci cand detineti cel putin 2 calculatoare, echipa noastra poate crea o solutie de asistenta care sa sustina toate necesitatile IT( mentenanta, reparatii, procurari, asistenta retea de calculatoare, backup si recuperare date de pe diverse medii de stocare).

Proreparatii prin echipa sa considera ca asistenta si mentenanta profesionala a intregii infrastructuri IT trebuie sa ocupe primul loc in afacerea dumneavoastra, de aceea oferim cele mai bune solutii doar in urma unei analize IT.