Pro Confort - Mocheta, linoleum, covor PVC, tapet si covoare, Bucuresti

Iarba artificiala

...
Gazon sintetic decorativ Summer

Gazon sintetic decorativ Summer

Gazonul sintetic decorativ Summer este menit sa va destinda, sa infrumuseteze spatiul ales, fiind usor de intretinut dupa ce este montat. Poate fi instalat pe terase, in locurile special amenajate pentru copii, la diferite evenimente, in mall-uri, magazine, sau in orase de sarbatori, in restaurante, baruri, cafenele sau chiar la sali de evenimente.

Tip: Presarat cu ace – gazon ext. si int.Continutul  firului:  100%PPGreutate totala: 1300/1450/1775 gr/mp (pe suport: Gel/Bumbi/AB)Greutate fir: 500 gr/mpInaltime totala: 9 mm (Inaltime fir: 6 mm)Densitate: 100.000/mp

Cantitatea este in metri patrati.

Mocheta este la latime de 4m.

Cantitate minima – 4 metri patrati.

...
Gazon sintetic decorativ Rosmary

Gazonul sintetic decorativ Rosmary este menit sa va destinda, sa infrumuseteze spatiul ales, fiind usor de intretinut dupa ce este montat.

Poate fi instalat pe terase, in preajma piscinelor sau in locurile special amenajate pentru copii, in sali de evenimente, mall-uri, magazine, sau in orase de sarbatori, in restaurante, baruri sau cafenele.

Tip: Presarat cu ace – gazonContinutul  firului:  100% PolipropyleneGreutate totala: 2885 gr/mpInaltime totala: 40 mmDestinatie: exterior si interior

...
Gazon sintetic decorativ albastru Spring

Mocheta de exterior Diamond, Spring, Winter, Ruby este o achizitie perfecta pentru amenajarea spatiului tau exterior, într-un stil modern, avand o textura rezistenta la intemperii, in nuante tari de rosu, alb, albastru, verde si negru.

Tip: Presarat cu ace – gazonContinutul  firului:  100% polipropilenaGreutate totala: 1.100 gr/mpGreutate fir: 590 gr/mpInaltime totala: 7 mmInaltime fir: 6 mmSuport: Gel (cauciuc)

Categorii
Date de contact
0213155647; 0720777645
Calea Mosilor, Nr. 105, Sector 2, Bucuresti
Distribuie