Pro Analysis Systems echipamente de laborator Bucuresti

Analizoare Fotometrice Discrete

...
Gallery

Analizorul fotometric automat discret cu o gama variata de aplicatii asupra controlului calitatii si cercetarii pentru produsele alimentare, bauturi, apa si mediu.

 

 Cu un design compact si un pret foarte accesibil, sistemul Gallery aduce performante analitice excelente pentru masuratorile colorimetrice, enzimatice si electrochimice. 

  • Instrumentul ofera pe langa eficienta si usurinta in utilizare, precizie si reproductibilitate excelenta a rezultatelor. Toate acestea sunt completate de o productivitate inegalabila a sistemului de cel putin 200 parametri analizati pe ora

 

  • Analizorul discret Gallery ofera o platforma integrata pentru doua tehnici de masurare, fotometrica si electrochimica (ECM), acestea pot fi rulate in paralel

 

  • Sistemul nu modifica metoda fotometrica existenta in laborator, puteti sa folositi in continuare etaloane, reactivi, insa reduce substantial cantitatile luate in lucru, acestea fiind de ordinul zecilor sau sutelor de microlitri pentru o singura proba

 

  • Software-ul inteligent decide automat diluarea probei in cazul in care valoarea obtinuta nu se incadreaza pe curba de calibrare, precum si momentul in care curba de calibrare trebuie refacuta prin compararea rezultatelor obtinute cu o proba de control

 

  • De asemenea, mai jos veti regasi link-urile cu prezentarea video a echipamentului:

...
Arena

Analizorul fotometric automat discret Arena reprezinta solutia ideala pentru un volum mare de analize, avand ca domenii de aplicabilitate analiza automata a mai multor parametri din probe de mediu, bauturi alcoolice si non-alcoolice, alimente.

 

 

Operarea sistemului automat Arena este extrem de simpla, aceasta putand fi realizata de personalul din laborator fara o pregatire deosebita.

 

Fiind complet automat, sistemul ofera precizie si reproductibilitate excelenta a rezultatelor.

 

Tehnologia sa avansata ofera acuratete si eficienta in analiza probelor, precum si usurinta in utilizare.

 

Instrumentul aduce performante analitice excelente pentru diferite aplicatii enzimatice si colorimetrice si permite utilizatorilor sa aleaga modalitati multiple de rulare a probelor precum si folosirea mai multor metode de analiza.

 

Analizorul Arena permite configurarea facila a propriilor aplicatii folosind mai multi parametri care pot fi definiti de utilizatori, unul dintre acestia fiind temperatura la care se face masurarea.

 

Avand un acces continuu la probe, utilizatorul poate sa adauge noi probe, reactivi si/sau consumabile, facilitand astfel fluxul de probe in laborator. De asemenea pot fi adaugate probe ce trebuie analizate cu prioritate, inaintea celor deja introduse.

 

Analizoarele automate Thermo Scientific pot sa utilizeze seturi de reactivi gata preparati, precum si reactivi pregatiti de catre utilizator.

 

Sistemul fotometric automat Arena este disponibil in urmatoarele modele:

 

  • Arena 20 avand o capacitate de analiza de pana la 200 teste / ora;

 

  • Arena 20XT avand o capacitate de analiza de pana la 250 teste / ora;

 

  • Arena 30 avand o capacitate de analiza de pana la 300 teste / ora;

 

  • Arena 60 avand o capacitate de analiza de pana la 600 teste / ora

...
Gallery Plus

Analizorul fotometric automat discret de mare capacitate este destinat laboratoarelor cu fluxuri mari de probe, avand ca domenii de aplicabilitate analiza automata a mai multor parametri din probe de mediu, bauturi alcoolice si non-alcoolice, alimente.

 

 

  • Sistemul automat de tip bench-top ofera o productivitate inegalabila avand o capacitate de pana la 350 parametri/ora.

 

  • Fiind complet automatizat, operarea analizorului fotometric discret Thermo Scientific este extrem de facila, aceasta putand fi realizata de personal fara o pregatire deosebita.

 

  • Determinarea simultana a mai multor parametri dintr-o singura proba, precum si alte functii automatizate asigura eficienta si reproductibilitatea analizelor.

 

  • Designul cuvelor cu volum mic permite folosirea unei cantitati extrem de reduse de reactivi, aceasta fiind de ordinul microlitrilor, precum si costuri de operare reduse.

 

  • Instrumentul face adaugarea automata a reactivilor necesari pentru un anumit analit, dupa o metoda de analiza prestabilita si va efectua masuratoarea fotometrica oferind in final raportul ce contine  rezultatele analizelor efectuate pentru fiecare proba.

 

  • Curba de calibrare va fi trasata automat pornind de la o singura solutie stoc, dilutiile necesare obtinerii punctelor de calibrare fiind facute automat de catre sistem.

 

  • De asemenea, pot fi adaugate probe ce trebuie analizate cu prioritate, inaintea celor deja introduse.