Prestige Art Design - Sisteme de protectie solara Bucuresti

Sisteme exterior

...
Rulouri exterioare aluminiu

Rulouri exterioare aluminiu – Investeste intr-un sistem de exterior pentru a beneficia de confort interiorTot mai multi locatari si proprietari de la bloc sau casa se confrunta cu probleme din cauza razelor solare si intensitatii caldurii excesive, mai ales in timpul verii. Exista anumite solutii pentru astfel de dificultati. Solutiile sunt disponibile sub forma de sisteme de interior si sisteme de exterior ce pot fi instalate rapid si cu usurinta in dreptul ferestrelor. Anumite produse, cum sunt aceste rulouri exterioare aluminiu sunt benefice pentru realizarea unui confort termic adecvat in timpul zilei si, implicit, pentru protectie solara si pentru protejarea locuintei, fiind un dispozitiv anti-efractie.Prestige Blinds comercializeaza rulouri exterior aluminiu pentru ferestre

Rulourile exterioare aluminiu fac parte din categoria de sisteme pentru exterior ale casei si se monteaza la orice tip de fereastra. Puteti alege diferite culori pentru partile componente, de la cele albe, maro, mahon, stejar, nuc sau gri antracit.Principalele avantaje ale instalarii si utilizarii sistemului rulouri exterioare aluminiuPrin intermediul produselor disponibile din gama rulouri exterioare aluminiu va protejati spatiul de locuit si, mai ales in timpul verii, cand temperaturile sunt foarte ridicate, iar caldura solara „inunda” apartamentul, puteti creea o atmosfera confortabila din punct de vedere termic si puteti mentine racoare in camerele casei sau apartamentului. In timpul anotimpurilor friguroase, montarea acestor rulouri exterioare aluminiu ajuta la termoizolarea camerelor, pastrand caldura din interiorul casei. Intr-o anumita masura, aceste rulouri din aluminiu au capacitatea de a diminua zgomotul, ceea ce poate fi un avantaj benefic in cazul in care ferestrele blocului in care locuiti sunt orientate catre bulevarde aglomerate. In plus, rulourile ajuta la protejarea interiorului unitatii de locuit impotriva prafului. Este important de retinut ca acestea nu necesita un mod specific de curatare si nici nu trebuie vopsite sau intretinute cu substante si sunt foarte usor de spalat. Numerosi clienti care au achizitionat astfel de rulouri exterioare aluminiu remarca faptul ca sunt foarte rezistente in timp, fiind o investitie rentabila pe termen lung.

Remarcati aceste rulouri exterioare aluminiu pentru un plus de originalitate in vederea protejarii casei sau apartamentului dvs.Prestige Blinds propune clientilor sai posibilitatea imbunatatirii confortului. Din pasiune pentru sisteme de umbrire si protectie solara, Prestige Blinds investeste in produse de calitate care corespund necesitatilor clientilor. Totodata, fiecare client remarca faptul ca pentru realizarea propriului confort orice investitie merita, mai ales in cazul in care este cea mai benefica alternativa pentru acesta pe termen lung, iar sistemul de protectie exterioara prezinta numeroase avantaje indiferent de anotimp. Din punct de vedere financiar, daca veti investi in rulouri exterioare aluminiu, veti diminua considerabil costurile si utilizarea aerului conditionat pe timp de vara si a centralei de incalzire pe timp de iarna. Rulourile exterioare din aluminiu va protejeaza locuinta, produc atat umbra cat si racoare in mod natural, sunt un echipament ce va ajuta sa economisiti energie foarte simplu si convenabil, au o capacitate de izolare fonica superioara, asigura intimate spatiului si sunt un sistem de siguranta si protectie foarte facil.Prestige Blinds – Partener de incredere JaluzelePrestige.roIn cadrul magazinului online JaluzelePrestige.ro descoperiti numeroase tipuri de sisteme exterioare, de o calitate foarte buna si la un pret accesibil. In urma achizitionarii oricarui produs o echipa ce se ocupa de masuratori va ajunge la dvs. in maxim 48 de ore, in orice oras din Romania. In plus, beneficiati de garantie in cazul oricarei lucrari de proiectare si montare, in conformitate cu necesitatile dvs.

...
Copertine

Copertinele de la Prestige Blinds sunt niste constructii elegante dispuse sub forma de suprafete plane pentru acoperire si pentru protectie impotriva razelor solare si ploii si sunt amplasate deasupra ferestrelor sau usilor. Chiar daca geamurile sunt complet protejate de lumina soarelui, copertinele nu impiedica patrunderea aerului in incapere si se potrivesc perfect cu designul arhitectural al cladirii.Principalele caracteristici, in privinta alegerii, se bazeaza pe forma, culoare, tipul tesaturii si modalitatea de actionare. In timpul verii, aceste copertine asigura un spatiu suplimentar de umbra in aer liber unde fiecare isi petrece timpul liber cu placere. Primavara si toamna copertinele au rol de protectie impotriva vantului rece.Sisteme de umbrire dispuse sub forma de copertinePentru orice anotimp, copertinele sunt indispensabile. Tot mai des sunt folosite pentru decorarea magazinelor si cafenelelor fiind un produs ce poate fi asociat cu reclama publicitara. Numeroase companii decoreaza vitrinele magazinelor cu astfel de copertine, pentru a promova mesajul lor. Copertinele F 100 si SWIFT I de la Prestige Blinds nu sunt doar pentru protectie solara, ci si pentru decorarea cladirii. Aceste copertine se potrivesc perfect cu arhitectura orasului si le ofera un aspect primitor si prietenos.Copertinele sunt un privilegiu pentru strazile oraselor si se bucura de popularitate in mediul rural. Copertinele Albatros sau Swift II creeaza un spatiu umbrit si le ofera posibilitatea proprietarilor de vile sa construiasca verande elegante si deosebite. Copertinele sunt o sursa de protectie eficienta impotriva ploilor de vara si intensitatii luminii solare. Fiind sisteme de umbrire, va asigura posibilitatea sa va bucurati de caldura verii intr-un mod sanatos deoarece bronzarea sub copertine este modul cel mai sanatos si mai sigur pentru timpul petrecut de copiii dvs. la soare. Putem lasa fara nicio grija copii sub aceste acoperisuri – ei vor fi protejati de arsurile solare, de radiatiile UV excesive si intemperii. In plus, copertinele vor proteja casa de supraincalzire si de costurile excesive asociate cu conditionarea incaperilor. Cea mai importanta caracteristica este aceea ca decoreaza orice casa si ofera o fatada unica si de invidiat. Un produs recomandat pentru terasele restuarantelor este copertina dubla D62. Materialul textil al acestor copertine este rezistent la apa si raze solare si este disponibil in peste 30 de culori si modele.

Produsele din subcategoria Copertine din gama numeroaselor Sisteme de exterior sunt recomandate pentru protejarea spatiilor destinate teraselor sau verandelor. Fiecare model in parte dispune de suprafete variate de acoperire si sunt produse in conformitate cu cele mai noi standarde si tehnologii existente pe piata ceea ce le confera fiabilitate si durabilitate. Multe dintre aceste produse dispun de materiale textile impermeabile si sunt tratate cu substante de protectie impotriva actiunii razelor solare.

...
Jaluzele aluminiu

JALUZELE ORIZONTALE ALUMINIU

 

...
Prelate Solare

Avantajele instalarii unui sistem de exterior cu Prelate SolarePrincipalul avantaj al produselor din categoria prelate solare consta in faptul ca sunt sisteme de umbrire foarte utile de protectie solara si alte intemperii.Magazinul online JaluzelePrestige.ro dispune de o multitudine de produse din categoria sisteme exterioare pentru case, gradini si birou pentru imbunatatirea confortului si pentru a va asigura protectie garantata. Echipa de profesionisti specializata in sisteme de protectie solara a companiei PRESTIGE BLINDS recomanda uimitoarele prelate solare disponibile intr-o gama foarte variata de modele, marimi si culori pentru orice tip de anotimp. Destinate protectiei impotriva razelor fierbinti ale soarelui sau alte intemperii (vant, ploaie etc.) prelatele solare sunt solutia ideala pentru locuinta dvs.Ce sunt prelatele solare si cum se utilizeaza acestea?Prelatele solare sunt echipamente de protectie realizate dintr-o tesatura impermeabila si rezistenta (panza de bumbac, in sau canepa) si sunt utilizate ca acoperaminte pliante cu scopul de protectie si umbrire temporara a anumitor spatii.Cu siguranta ati remarcat prelatele solare utilizate pe teresele de vara ale barurilor si restaurantelor. Acestea sunt foarte usor de instalat si dezinstalat si pot fi amplasate oriunde cu usurinta.Prelate solare – Rezista in timp ce dvs. va protejati corespunzator de intensitatea luminii solareSistemele pentru exterior – prelate solare sunt foarte usor de intretinut si sunt rezistente in timp. Aceste prelate solare isi pastreaza culoarea si calitatea materialului nu necesita procedee de curatare specifice. Totodata, gama de produse prelate solare de la Prestige Blind dispun de latimi, lungimi si grosimi diferite. Daca accesati serviciile magazinului online veti beneficia de montarea acestora indiferent de orasul din Romania in care va aflati. In functie de specificul fiecarei terasei, acestea pot fi realizate si la comanda.Caracteristici importante ale prelatelor solarePrelatele solare permit trecerea aerului prin tesatura, astfel incat oricine se poate bucura de umbra si racoare la adapostul acestora. Prelatele solare de calitate ofera protectie impotriva razelor UV in proportie de aproximativ 95 la suta. Acestea pot fi instalate in numeroase locuri mai ales ca sunt disponibile in diverse culori, forme (de la cele triunghiulare la cele dreptunghiulare) si marimi si toate modelele disponibile in magazinul online JaluzelePrestige.ro au margini intarite si cusute pentru rezistenta ridicata datorita inelelor de prindere din otel inoxidabil si sunt special create impotriva rafalelor de ploaie sau vant. Prelatele solare sunt special create pentru a fi instalate in locurile de joaca destinate copiilor si sunt foarte usor de intretinut si curatat. Daca sunteti in cautare de solutii low-cost si vreti sa faceti o investitie pentru viitor prelatele solare de la JaluzelePrestige.ro sunt solutia cea mai buna.PRESTIGE BLINDS ROMANIA este una dintre principalele companii din Romania ce se ocupa cu distributia de sisteme profesionale de protectie solara, atat exterioare cat si interioare. In cadrul magazinului online JaluzelePrestige.ro sunt catalogate numeroase produse printre care prelate solare din categoria sisteme pentru exterior. Acestea sunt folosite pentru a controla intensitatea luminii exterioare si sunt un sistem facil de umbrire prin care oricine isi asigura momente unice de intimitate si umbrire in numeroase spatii exterioare si nu necesita sa fie curatate prea des avand o foarte mare durabilitate datorita faptului ca materialul utilizat pentru producerea prelatelor contine polietilena de inalta (mare) densitate.

Categorii
Date de contact
0770995990
Sos. Industriilor, nr. 53, sector 3,
Distribuie