Polnebo, Baicoi / Prahova - Accesorii acoperisuri si hale industriale

Ferestre de mansarda

...
Ferestra de mansarda Dakea Better

Solutia Better de la Dakea este o fereastra de mansarda cu articulare mediana, clasica, de cea mai buna calitate! Performanta energetica excelenta si rezistenta sporita a structurii, care împreuna aduc lumina si siguranta în orice camin! Fereastra Better de la Dakea este prevazuta cu un strat protector suplimentar de lac si cu geam exterior tratat pentru durabilitate sporita si performanta fara griji. Fereastra este prevazuta cu o supapa de aerisire (pentru aerisire pasiva) si un mâner cu doua pozitii de blocare suplimentare pentru Controlul flexibil si comod al aerisirii.Acest produs a fost proiectat si fabricat utilizând tehnologie avansata si respectând cele mai înalte standarde de calitate.Fereastra Better de la Dakea are o garantie de 20 de ani.Fereastra Better de la Dakea este livrata cu sistemul Quick Install (RUC) – Cadru din folie de protectie pentru acoperis, inclus în pachet.Cadrul Quick Install reduce durata procesului de instalare si îmbunatateste etanseitatea structurii.Acest produs a fost proiectat si fabricat utilizând tehnologie avansata si respectând cele mai înalte standarde de calitate.Pentru a afla mai multe despre caracteristicile sale, faceti clic pe pictogramele din dreptul imaginii.Ferestrele de mansarda Better de la Dakea pot fi instalate pe orice tipuri de învelitori si acoperisuri cu panta de la 15 la 90 de grade. Pentru instalarea corespunzatoare, este necesara rama de etansare Dakea originala.

...
Ferestra de mansarda Dakea Better PVC

Dakea Better Pvc este solutia perfecta pentru camerele cu umiditate ridicata, precum bucataria sau baia, gratie rezistentei lor la umiditate sI murdarie.Dakea Better PVC ofera confort sporit.Realizate din PVC, acestea au avantajul unei întretineri minime: fereastra este usor de curatat, rezistenta si nu necesita întretinere speciala.Suplimentar, acestea au o clapeta de aerisire si un mâner cu doua pozitii de blocare pentru o aerisire flexibila si confortabila.Dakea Better PVC iese în evidenta prin geamul excelent. Este prevazuta cu noul sistem Thermostat - învelis dublu Low-E care reflecta caldura în camera si care se traduce printr-o transmitanta termica de 1,3 m2/k.În plus, geamul interior este laminat, iar geamul exterior este întarit pentru a asigura rezistenta si siguranta în eventualitatea spargerii sticlei.Dakea Better PVC are 20 ani garantie.

...
Ferestra de mansarda Dakea Good

Solutia Good de la Dakea este o fereastra de mansarda convenabila ca pret, dar de foarte buna calitate, corespunzatoare pentru proiecte cu buget limitat. Modul simplu, dar eficient de a obtine lumina, aerisire, izolare termica si astfel spatiu de locuit suplimentar sub acoperis la cele mai rezonabile preturi.Dakea Good are o structura cu articulare mediana, având la baza un cadru de lemn subtire, care face ca fereastra sa arate mai luminoasa din interior. Prevazuta cu o supapa de aerisire si un mâner cu doua pozitii de blocare suplimentare, fereastra permite aerisirea comoda a încaperii.Fabricata fara compromisuri în privinta calitatii, fereastra Dakea Good este prevazuta cu un strat protector suplimentar de lac si cu un geam exterior tratat pentru durabilitate sporita si confort la utilizare. Fereastra Good de la Dakea are o garantie de 20 de ani.Acest produs a fost proiectat si fabricat utilizând tehnologie avansata si respectând cele mai înalte standarde de calitate. Pentru a afla mai multe despre caracteristicile sale, faceti clic pe pictogramele din dreptul imaginii.Ferestrele de mansarda Good de la Dakea pot fi instalate pe orice tipuri de învelitori si acoperisuri cu panta de la 15 la 90 de grade. Pentru instalarea corespunzatoare, este necesara rama de etansare Dakea originala.