Pinocchio - Gradinita Tunari Ilfov

Clasele noastre

...
Grupa Mica pitica

Grupa „Mica pitica”: 3-4 ani
 
La aceasta vârsta, copiii au nevoie de mare atentie, întelegere si empatie. Este prima data când micutii se despart de membrii familiei, iar „Pinocchio” va avea grija ca despartirea temporara – pe parcursul programului stabilit-  sa nu fie traumatizanta. Se va încerca o adaptare usoara si placuta la noul mediu.

...
Grupa Mijlocie - Voinicie

Grupa „Mijlocie – Voinicie”: 4-5 ani
 
În aceasta etapa, cei mici învata sa fie independenti, îsi însusesc deprinderi, abilitati, cunostinte necesare dezvoltarii ulterioare. Acum se bun bazele unei educatii solide.

...
Grupa Mare - Raza de soare

Grupa „Mare – Raza de soare”: 5-6 ani
 
Semintele încep sa dea roade si, astfel, sa iasa  la suprafata ce a fost sadit în mintea si în sufletul copilului care „raspândeste ca razele soarelui” dovezi ale trecerii pe la  „Pinocchio”, pentru ca „Pinocchio” nu abdica de la obiectivul stabilit: sa învatam împreuna despre adevar si frumos, sa îmbinam dragostea de carte cu principiile morale.

...
Before & After-School

Before & After-School 6 + ani
 
Copiii nu vor fi doar supravegheati atunci când îsi realizeaza temele, ci si îndrumati de oameni competenti si cu suflet mare. Elevii vor fi ajutati sa înteleaga mai bine ce li s-a predat la scoala printr-o recapitulare sistematica a cunostintelor.

Categorii
Date de contact
0770774922; 0314205665
Str. Primaverii, Nr. 5, Tunari, judetul Ilfov
Distribuie