Picon Training Center - Bucuresti

Cursuri Contabilitate

...
Contabilitate Primara si fiscalitate cu utilizarea calculatorului

Cursul este un mijloc eficient de insusire a cunostintelor, de dobandire a competentelor financiar – contabile si de initiere in legislatia aferenta domeniului. Se dobandesc principii si deprinderi in contabilitatea primara si financiara (intocmirea, circuitul documentelor si inregistrarea sistematica si cronologica a acestora). De asemenea, modulele parcurse sunt adaptate atat afacerii dumneavoastra, indiferent de tipul sau marimea acesteia, cat si persoanelor care lucreaza in sectorul privat. Doriti sa stiti totul despre salarii? Doriti sa stiti ce inseamna TVA? Doriti sa stiti sa va verificati contabilul? Acest Curs de Contabilitate Primara cu Utilizarea Calculatorului cu utilizarea programului SagaSoft raspunde la numeroase intrebari si face ca domeniul contabilitatii sa devina prietenos si accesibil. Cursul trateaza prima etapa a demersului contabil prin intocmirea corecta a documentelor contabile primare precum si circuitul acestora intr-o unitate patrimoniala. Durata cursului este alocata cu preponderenta generarii documentelor contabile cu ajutorul calculatorului, punandu-se accent indeosebi pe partea practica !!! (se utilizeaza programul SAGA SOFT).

...
Contabilitate in partida simpla cu utilizarea calculatorului - programul SagaSoft

Curs contabilitate In Partida Simpla Aveti un PFA ? O intreprindere individuala? Doriti sa stiti ce declaratii depuneti? Acest curs de Contabilitate In Partida Simpla raspunde la numeroase intrebari si face ca domeniul contabilitatii sa devina accesibil. Durata cursului este alocata cu preponderenta generarii documentelor contabile cu ajutorul calculatorului, punandu-se accent indeosebi pe partea practica! (se utilizeaza programul SAGA SOFT).

...
Contabilitate Financiara Computerizata

Acest curs este un mijloc eficient de insusire a cunostiintelor, de dobandire a competentelor financiar-contabile si specializare in legislatia aferenta domeniului. Se dobandesc principii si deprinderi in contabilitatea financiara.

...
Contabilitate aplicata si fiscalitate

Se utilizeaza programul Saga Soft. Se prezinta operatiunile contabile curente intalnite intr-o societate comerciala.