Piccolo Grande - After School, loc de joaca sector 3

Cursuri si Ateliere

...
Cursuri Dans

Cursurile de dans reprezinta o metoda distractiva prin care copilul nu doar ca se destinde si se relaxeaza, dobândeste si o multime de abilitati si aptitudini esentiale în dezvoltarea lui. Pe lânga acestea, asigura o crestere armonioasa si este una dintre activitatile extracurriculare cele mai cautate de copii. Acesta contribuie si la dezvoltarea personalitatii artistice, este un dans dinamic, intens care ajuta si la pierderea caloriilor într-un mod placut.

Daca îti doresti pentru copilul tau o activitate care sa îi consume energia într-un mod constructiv, dezvoltându-i mobilitatea,capacitatea de coordonare si creativa, atunci Breakdance-ul este solutia.

...
Cambridge English

Cursurile Cambridge sunt recunoscute international si reprezinta un mod excelent prin care elevii îsi îmbunatatesc si testeaza cunostintele lingvistice.

La cursurile Cambridge elevii vorbesc doar în limba engleza, sunt implicati într-o multime de activitati interactive care presupun folosirea limbii engleze si îsi dezvolta abilitatile de comunicare într-un mod natural.

Cursurile de pregatire Cambridge se adreseaza copiilor care doresc sa învete limba engleza si sa se pregateasca pentru unul din prestigioasele examene Cambridge English.

La Piccolo Grande copiii pot beneficia de pregatire pentru modulele: STARTERS, MOVERS, FLAYERS Copiii beneficiaza de o testare prealabila GRATUITA.


Aducem la cunostinta faptul ca evaluarea copilului este GRATUITA, iar înscrierea la examen se va face de catre profesorul de curs!

...
CURSURI DE TEATRU SI ACTORIE

Cursul nostru de teatru are în vedere urmatoarele: framântari de limba, dictie, dezvoltare personala, jocuri , exercitii de imaginatie si reprezentatii pe scena de teatru.

În cadrul cursului copiii vor lua parte la jocuri de improvizatie menite sa le dezvolte atentia, viteza de reactie si capacitatea de memorare. Micii actori vor capata încredere în fortele proprii, vor dobândi dezinvoltura în relatiile cu cei din jur si vor învata sa reactioneze spontan. Pentru ca ne adresam teatrului si actoriei, fiecare cursant va primi un rol, iar la finalul scenetei bine pregatite, acestia vor urca trufasi pe scena unui teatru din Bucuresti, fiind demni de toate aplauzele publicului.

Beneficiile acestui curs de teatru si actorie sunt urmatoarele:

  • cursivitatea în exprimare;
  • curajul de a vorbi în fata unui public deschis;
  • creativitate si spontaneitate;
  • inteligenta emotionala;
  • cunoastere si autocunostere;
  • gestionarea emotiilor;
  • eliminarea tracurilor emotionale;

 

Acest curs este adresat tuturor copiilor cu vârste între 6-14 ani, iar toti participantii vor participa la spectacole pe scena teatrului!

...
CURS DEZVOLTARE PERSONALA

Procesul de dezvoltare personala pentru copii este foarte importanta, deoarece aceasta conduce la formarea comportamentului, valorilor, viziunilor despre lumea din jur si abilitatilor. Acesta este un proces complex, care necesita atentia si participarea parintilor si a altor adulti din jurul sau.

De altfel, când discutam despre dezvoltare personala pentru copii, vorbim despre o multime de beneficii pentru cresterea si educarea acestora într-un mod armonios. Deoarece un copil care are o imagine buna de sine este un copil fericit si încrezator.

Printr-o abordare realista unde frica de greseala este recunoscuta, dar în acelasi timp trecuta printr-un filtru optimist, încrederea în sine va încuraja copiii sa devina inovatori sau dezvoltatori, sa-si testeze capacitatile pe toate planurile vietii în mod treptat si organizat.

Mai mult, stima si încrederea de sine îl vor încuraja sa gândeasca critic si analitic, dar cel mai important, sa accepte nivelul la care se afla si potentialul de dezvoltare înca necunoscut.

...
CURS MATE DISTRACTIVA

Matematica are o serie de beneficii foarte utile pentru mintea copilului. Dezvolta rationamentul, ajuta sa avem gândire analitica, accelereaza mintea, genereaza practic si, de asemenea, utilizarea acesteia poate fi aplicata în fiecare zi.

Matematica este prezenta în viata noastra de zi cu zi. Pentru multi elevi, matematica este plictisitoare, abstracta, lipsita de creativitate, complexa si foarte greu de înteles, de unde si expresiile tipice ale „Eu sunt cu litere” sau „Numerele nu sunt ale mele”. Cu toate acestea, este un subiect care face parte din studiul copiilor, iar cursul pe care îl punem la dispozitia dumneavoastra trateaza matematica dintr-o alta perspectiva, facându-i pe copii sa o îndrageasca.

Categorii
Date de contact
0754200258
Intr. Patinoarului, nr. 52, Sector 3
Distribuie