PFA Nica Lucian - service televizoare, calculatoare desktop si laptop Bucuresti

Service laptop

...
Service laptop

Ofer servicii de depanare laptopuri. Folosesc in procesul de reparatie aparatura performanta, astfel incat diagnosticul si reparatia sa fie sigure si complete. Dispun de tehnologia necesara pentru inlocuirea sau relipirea componentelor defecte de pe placa de baza astfel incat reparatia sa fie sigura si de durata. Pe langa unele defectiuni clasice mai exista una speciala a carei reparatie este foarte dificila.

...
Service Placa de Baza

Pentru a fi reparata, placa de baza va trebui sa treaca printr-un proces de reballing sau i se vor inlocui unul din cipurile north, south sau video, dupa caz. Procesul este complex si presupune dezlipirea cipului de pe placa de baza, curatarea cipului si a placii, rebilarea cipului si lipirea acestuia pe placa de baza iar in cazul in care trebuie schimbat cipul, se lipeste unul nou. Rata de succes pentru placile aduse direct la mine, este de peste 90 %, excluzand placile pe care s-a mai intervenit sau au fost varsate lichide.

...
Service placa video laptop

Reparatia placii video se realizeaza in aceeasi maniera cu repararea unei placi de baza.

...
Elemente Accesorii

Inlocuiesc mufe de laptop ( de alimentare, usb, audio, serial, firewire, video, etc. ). Aceste mufe sunt lipite direct pe placa de baza si sunt vulnerabile. Inlocuiesc ecrane lcd. Ecranul lcd este foarte sensibil la socuri, vibratii puternice si chiar presiune. Va pot ajuta cu schimbarea ecranului in cel mai scurt timp, in functie de disponibilitatea acestuia in stoc. Inlocuiesc tastaturi, bateri, memorii, carcase, etc.

...
Mentenanta laptop

Laptopul trebuie curatat periodic deoarece acumuleaza praf, se usuca pasta termoconductoare si padul termic, ducand la supraincalzirea acestuia si veti constata ca va incepe sa se opreasca din cand in cand. In timp ce deschideti un program mai complex laptopul va incepe sa mearga mai greu si va scoate un zgomot puternic sau dureaza mai mult sa se deschida. Curatam laptopul de praf, schimbam pasta termoconductoare si padurile termice. Inlocuim alimentatoare, acumulatoare, tastaturi, memorii, hard diskuri, unitati cd, procesoare, balamale, carcase. Instalam sisteme de operare, drivere si aplicatii. Inainte de reinstalarea sistemului de operare trebuie salvate informatiile importante din calculator.

Garantie

Toate lucrarile beneficiaza de garantie minim 3 luni conform legilor in vigoare.

Categorii
Date de contact
0723699838
Sos.Fundeni , nr.290, sector 2,
Distribuie