Complex Rezidential Sfintii Apostoli Petru si Pavel - Braila

Servicii

...
Socializare si timp liber

Permanent rezidentii se pot implica, in functie de dorinte, preocupari si inclinatii, in activitati individuale sau de grup.

Mariana Ionita, ergoterapeutul caminului de batrani precizeaza “impartim frumos timpul impreuna, mergem in excursii, mergem la restaurant, la petreceri, in parc, la plimbare, ne intâlnim cu partenerii nostri sociali, reprezentanti ai organizatiilor cu care avem parteneriate, ne distram, lucram, ne facem utili impreuna, facem gimnastica, ne punem pe picioare. Aici, unii oameni descopera placerea de a citi, de a face sport, de a gradinari, preocupari la care nici nu visau mai inainte. Avem gradinita cu flori, unde ingrijim impreuna plantele, dar si spatii de croitorie, unde ne jucam cu materialele, ori alte locuri de recreere, unde jucam table, sah, pictam ori scriem poezii.”

...
Asistenta spirituala

Toate persoanele varsnice rezistente in cadrul Complexul Rezidential “Sfintii Apostoli Petru si Pavel” Braila beneficiaza de asistenta spirituala – religioasa asigurata de catre un preot capelan prin slujbe saptamanale, impartasanie si spovedanie.

...
Consiliere psihologica

Consilierea psihologica a persoanelor rezidente din cadrul Complexul Rezidential “Sfintii Apostoli Petru si Pavel” Braila se realizeaza in cadrul cabinetelor de psiho-sociale amenajate in fiecare locatie de catre 2 psihologi si asistentele sociale angajate. In cadrul sedinteleor de consiliere psihologica-discutii individuale se urmareste depistarea problemelor, acceptarea lor si gasirea unor solutii de rezolvare.

...
Asistenta medicala si ingrijire

In cadrul Complexul Rezidential “Sfintii Apostoli Petru si Pavel” Braila asistenta medicala si ingrijirea este asigurata de:

2 medici de familie
8 asistente medicale
32 de infirmiere
10 ingrijitoare
In punctul de lucru de pe str. Zambilelor nr. 1A din Braila rezidentii beneficiaza de un cabinet de recuperare fizica unde au fost achizitionate si montate doua biciclete medicinale, o banda de alergare electrica, un aparat multifunctional si un aparat pentru abdomene. Locatia mai dispune de o sala de ergoterapie, calcatorie, magazie, vestiar, cabinet medical, sala de festivitati si dans, cabinet psihosocial, cabinet de masaj si sala de mese.

...
Alimentatie

Complexul Rezidential “Sfintii Apostoli Petru si Pavel” Braila asigura persoanelor rezidente un meniu diversificat, sanatos alcatuit din specialitati traditionale si internationale, salate, gustari calde si reci, gratar, dulciuri.

Preparatele culinare sunt pregatite in bucataria proprie si se servesc in 3 mese principale (mic dejun , pranz si cina) si 1 gustare pe zi la 10:00 in salile de mese pentru persoanele deplasabile iar pentru persoanele dependente servirea mesei se face in camera.

Categorii
Date de contact
0239615282
Str. Caraiman, nr. 11, Braila, judetul Braila
Distribuie