Lux Design K&A, Bucuresti - Perdele, draperii si accesorii

Storuri

...
Zebra

Sistemul Zebra este o inovatie recenta pe piata sistemelor de protectie solara si de decorare a ferestrelor. Aspectul lor delicat dar surprinzator de puternic creeaza un efect unic, elegant, pemitand luminii sa patrunda usor in casa ta.

Materialul are dungi orizontale opace care alterneaza cu dungile orizontale transparente. Aceasta caracteristica a materialului permite controlul luminii fara sa fie nevoie sa ridicam sistemul. Atunci cand actionam sistemul (care poate fi manual sau electric) dungile transparente se suprapun, lumina poate sa patrunda in incapere.

Cand dungile transparente se suprapun peste cele opace lumina este obturata si nu mai patrunde in incapere. Efectele de lumina obtinute sunt spectaculoase.

Storurile de tip  Zebra, favorizează caracterul decorativ al încăperii,  în același timp fiind una dintre cele mai folositoare sisteme.

Cele doua straturi va  oferta flexibilitatea de a alege intre blocarea sau filtrarea razelor solare, înlăturând astfel efectul orbitor al acestora.

Întreținerea extrem de facilă și designul modern oferă un plus valoric vizual mediului dvs.

...
Roman

Storul roman este un sistem modern şi practic, care se preteaza foarte bine la orice fel de interior, creand o atmosfera placuta. Depinde doar de gama de materiale aleasa, iar pentru aceasta noi suntem gata sa va ajutam, oferindu-va o paleta larga de materiale care se potrivesc.

Pot fi inchise si deschise cu multa usurinta, sunt adaptabile oricarui spatiu, clasic sau modern. In functie de tesatura aleasa, functionalitate  lor ofera doua posibilitati, cu bara metalica ascunsa sau fara.

Montajul storurilor este rapid, simplu si sigur, in functie de dorinta dvs., va oferim mai multe variante de design.

...
Rulou

Avem disponibile peste 400 de modele de storuri de tip rului (poliester, bumbac, blackout, jacar, imprimate).

Storurile rulou textile interioare, denumite frecvent si rulouri interioare sau rolete textile, reprezinta, simultan:

  • o modalitate eficienta de protectie impotriva luminii prea puternice a soarelui
  • un mijloc de a va apara intimitatea de priviri indiscrete
  • un element de design, modern si elegant, care poate fi asortat in orice locuinta sau birou, eventual puteti combina storurile rulou cu niste draperii simple.

Cele  din oferta noastra sunt confectionate din cele mai bune materiale si sunt  tratate antistatic pentru a reduce depunerea prafului.

Roletele textile necesita intretinere minima si au o durata lunga de viata.

Storurile rulou sunt confectionate pe comanda, pentru dimensiunile si preferintele dumneavoastra, lucru care va vor scuti de modificari si improvizatii.

Storurile rulou sunt in mod normal o investitie pe termen lung, de aceea va recomandam sa evitati compromisurile si cheltuielile inutile.

Simtiti-va bine in locuinta sau biroul dumneavoastra!

...
Sun Screen

Storurile Sun Screen sunt sisteme simple, cu linii clasice, o gama foarte diversificata de materiale si terminatii ornamentale, asigura o buna protectie solara si constituie un element deosebit de decorare.

Pentru spatii care necesita luminozitate, sistemul sun screen asigura luminozitate naturala de care are nevoie fiecare incapere. Acest sistem nu impiedica luminozitatea intre mediul exterior si cel interior, creand impresia de transparent si in acelasi timp confort termic.

Este ruloul de protectie solara ce-ti ofera intimitate si relaxare cu ajutorul materialului din care este fabricat, deoarece iti ofera transparenta din interior si protectie vizuala din exterior, disponibil intr-o gama variata de culori.

Cu toate că un ecran este integrat cu numele de jaluzele Sun model de ergonomie.

Mulțumită tesaturii din fibra de sticla ajuta la economisirea energiei și a mediului extern este o soluție care oferă o vizibilitate literalmente impresionanta.

Modele viziune Cortina sunt formate din 3 soiuri diferite, estetice și vizuale cu o țesatura blandă , în paralel este un sistem modern obturator mecanic.

...
Lemn

Storurile din lemn sunt concepute pentru a decora interiorul casei dumneavoastra, incalzind ambientul datorita aspectului lor placut. In functie de modul in care ati conceput designul interior al locuintei, puteti adapta jaluzelele din lemn atat unui cadru clasic cat si unui cadru modern.

Ele pot avea diferite latimi ale lamelelor si diferite tipuri de manevrare, atat manuala cat si electrica pentru a satisface cele mai diverse cerinte. Latimea lamelelor poate fi de 50 mm sau de 25 mm iar manevrarea se realizeaza cu ajutorul unui cordon, existand posibilitatea actionarii electrice prin intermediul unei telecomenzi, motorul tubular fiind ascuns in interiorul garnisei pentru un aspect placut si silentiozitate.

 

Alegand acest tip de jaluzele nu rezolvati doar poblemele legate de controlul luminii care patrunde in interiorul incaperii sau legate de protectie solara si intimitate dar alegeti in acelasi timp sa va decorati interiorul locuintei intr-o maniera foarte eleganta, acest tip de jaluzea reprezentand un etalon in domeniul protectiei solare si a umbririi din momentul in care a fost inventata si pana in zilele noastre.

...
Bambus

Storurile din bambus reprezinta o solutie eleganta pentru orice tip de locuinta sau birou modern ele se pot strange sub forma de draperii romane sau tip rulou, ambele oferind o imbinare unica intre frumusetea naturala si stil.

Storurile  din bambus sunt o idee foarte placuta de a va decora spatiul interior. Ele sunt  disponibile intr-o variata gama de materiale si culori  din care puteti opta pentru decorarea locuintei sau a biroului menite sa se potriveasca cu  orice tip de decoratiuni.

Storurile din bambus sunt renumite pentru controlul luminii pe care il asigura, pentru intimitatea pe care o ofera si pentru calitatea materialului folosit