Paul Serv Com - Comercializare si montaj mocheta, covoare pvc, tapet, Bucuresti

Mochete

...
Mocheta birouri

Mocheta pentru birouri profesionala de trafic intens face parte din categoria dedicata mochetei traficului intens cu varianta fir rasucit (twisted pile) in care traficul de persoane este mare ( birourisali de conferintaholuri de hotelrestaurante, institutii publice). Firul din poliamida asigura conservarea aspectului si usurinta curatarii precum si rezistenta  la trafic. Avand o grosime totala de 6,0 mm, este usor de intretinut cu o structura rezistenta la culori.Aceasta mocheta de trafic intens  se distinge prin cateva caracteristici importante: este antistatica, prezinta rezistenta la scari si face parte din clasa C - 1 de ignifugare, fiind practic neinflamabila.Mocheta pentru birou creeaza o ambianta placuta la locul de munca care afecteaza direct randamentul angajatilor.

Firma noastra va sta la dispozitie pentru a face alegerea potrivita biroului dvs.

...
Mocheta hoteluri

Poti sa-ti alegi mocheta care sa dea hotelului sau pensiunii aerul primitor si profesionist de care are nevoie. Asocierea dintre calitate si varietate este caracteristica mochetei pentru hotel.

Mocheta pentru hotel se incadreaza in normele de siguranta pentru locurile publice si este ignifugata si antistatica.

Mocheta a înlocuit în timp pardoselile clasice datorita avantajelor incontestabile, precum: retentia prafului, izolarea termica si izolarea fonica. Prin aceste avantaje mocheta conduce la crearea unui confort mai mare si a unei atmosfere primitoare, indiferent daca este amplasata în casa sau în spatii comerciale.Poti sa-ti alegi mocheta care sa dea hotelului sau pensiunii aerul primitor si profesionist de care are nevoie. Asocierea dintre calitate si varietate este caracteristica mochetei pentru hotel.

...
Mocheta restaurant

Puteti sa va alegeti mocheta care sa dea restaurantului aerul primitor si profesionist de care are nevoie. Asocierea dintre calitate si varietate este caracteristica mochetei pentru restaurant, ea incadrandu-se in normele de siguranta pentru locurile publice: este ignifugata si antistatica.

MOCHETA

Mocheta a înlocuit în timp pardoselile clasice datorita avantajelor incontestabile, precum: retentia prafului, izolarea termica si izolarea fonica. Prin aceste avantaje mocheta conduce la crearea unui confort mai mare si a unei atmosfere primitoare, indiferent daca este amplasata în casa sau în spatii comerciale.Poti sa-ti alegi mocheta care sa dea restaurantului aerul primitor si profesionist de care are nevoie. Asocierea dintre calitate si varietate este caracteristica mochetei pentru hotel. Mocheta pentru restaurant se incadrandreaza in normele de siguranta pentru locurile publice: este ignifugata si antistatica.

...
Mocheta dale

Mocheta dale este recomandata in general in spatiile unde exista pardoseala tehnica flotanta( pe sub care sunt trase cabluri electrice, retele de calculator, climatizare, etc.) datorita necesitatii de a avea acces rapid si facil sub pardoseala pentru diverse interventii. Din acest considerent la montarea dalelor de mocheta se foloseste un adeziv nepermanent care permite lipirea si dezlipirea comoda a dalelor de mocheta. Mocheta dale prezinta si avantajul modularitatii, astfel ca prin folosirea catorva dale de mocheta se pot construi desene si accente noi care sa schimbe aspectul unui spatiu sau se pot inlocui zonele intens traficate.

De ce mocheta dale?10 argumente pentru montaj mocheta dale:Posibilitati multiple de individualizare a spatiului prin montajul mochetei dale - design si culoare.Mocheta dale e usor de inlocuit daca se murdareste / deterioreaza pe suprafete mici.Mocheta dale e  usor de montat si de transportat la locatie;Se pot pastra cateva cutii de mocheta dale pentru eventuale inlocuiri si montaj fara a imobilizaprea mult spatiu.Datorita modului de fabricatie mocheta dale  este mai stabila dimensional decat mochetain role.Dalele deteriorate se pot monta usor si de catre un “ne-specialist”.Designul amenajarii a mochetei dale poate fi alternat la perioade de timp prin dispunereadiferita a dalelor in camp;Solutia ideala in cazul pardoselilor suprainaltate este montajul de mocheta dale pentru a se asigura o mai buna operare la cblurile ce traverseaza zonele de sub pardoseala;Datorita greutatii proprii mocheta dale (peste 4-5 kg/mp) se pot monta numai prin pozare.Imbinarile mochetei dale vor fi intotdeauna perfecte.