Orion Security paza si protectie Bucuresti

Monitorizare obiective

...
Monitorizare obiective

 

Monitorizarea obiectivelor se realizea utilizand pe de o parte personal uman specializat, pe de alta parte sisteme inteligente de supraveghere pentru asigurarea controlului accesului, prevenirii patrunderii persoanelor neautorizate, prevenirea sustragerii de bunuri si/sau informatii din perimetrul obiectivului.

...
Paza si monitorizare

 

Orion Security ofera servicii de paza si monitorizare (paza si protectie, cum mai estre cunoscut serviciul) cu personal calificat, dotat tehnic corespunzator conjuncturii: conditii climaterice, tipul obiectivului, amploarea evenimentului.

Serviciile de paza si monitorizare se adreseaza unei game largi de clienti care doresc sa-si protejeze bunurile, fie ca este vorba de companii private, centre comerciale, institutii financiar-bancare, obiective industriale, institutii publice si chiar persoane fizice.

Agentii de paza Orion Security asigura monitorizarea si controlul cailor de acces, preintampina accesul neautorizat, avertizeaza, someaza si imobilizeaza (daca este cazul) persoanele straine care incearca sa patrunda in perimetrul obiectivului.

Categorii
Date de contact
0318052159; 0762307773
Splaiul Unirii, nr. 6, bl. B3A, et. 3,
Distribuie