Optilight - Magazin ferestre mansarda, acoperis si terasa, Bucuresti

Ferestre de mansarda

...
Ferestre de mansarda Optilight B

Solutii tehnice optime OptiLight este un brand nou pe piata geamurilor acoperisului care ofera produse de înalta calitate la un pret accesibil. Tehnologia moderna de pregatire si prelucrare a elementelor, controlul calitatii în fiecare etapa de productie si teste efectuate în laboratoare independente garanteaza calitatea înalta a ferestrelor OptiLight.Ferestrele de acoperis OptiLight sunt marcate CE

Suprafata vitrata mare a ferestrelor de mansarda permite luminarea mai buna a încaperilor. Ferestrele de mansarda sunt prevazute cu un sistem unicameral de geamuri cu grosimea de 24 mm, care asigura parametrii foarte buni de izolare termica si acustica. Coeficientul de transmitanta termica pentru geam este de Ugeam = 1,1 W/m2K. Coeficientul de transmitanta termica pentru fereastra este de U fereastra =1,5 W/m2K. Spatiul dintre foile de sticla este umplut cu gaz inert; sticla exterioara este securizata iar sticla interioara este acoperita cu un strat lowE, care reflecta radiatia termica. Datorita acestei acoperiri, se micsoreaza pierderile de caldura în perioada de iarna, iar vara se diminueaza încalzirea încaperilor

...
Ferestre de mansarda FTS-V U2

Materia prima de baza pentru fabricarea ferestrelor de mansarda este lemnul de pin de cea mai buna calitate. Lemnul este impregnat cu fungicid in vid si lacuit cu lac acrilic transparent. Ferestrele de mansarda FAKRO pot fi utilizate in mai multe tipuri de incaperi din mansarda.

Un design popular de ferestre, unde balamalele sunt amplasate la jumatatea inaltimi ferestrei de mansarda fts-v u2.

Manerul de operare montat in partea de jos a ferestrei permite operarea usoara. Manerul ferestrelor de mansarda fts-v u2 asigura si blocarea in doua pozitii de intredeschis.

Curatarea facila a geamului exterior si operarea accesoriilor exterioare ccnd fereastra de mansarda este rotita si blocata la 180°.