Onlinemag - magazin online sisteme supraveghere, alarme Bucuresti

DVR-uri Standalone

...
DVR Standalone HIKVISION DS-7204HQHI-K1

DVR Turbo HD cu 4 canale, ofera o intrare si o iesire audio si dispune de port VGA si HDMI ce pot oferi rezolutie maxima Full HD. Acest DVR din noua serie HIKVISION este compatibil cu tehnologia Turbo HD. Rezolutia maxima de inregistrare este Full HD, suporta un HDD SATA de 6TB, are conexiune la internet, USB, alimentare la 12V si o greutate de 2Kg. Suporta in retea o camera IP de maxim 4 MP.

...
8 canale Turbo HD HIKVISION DS-7208HQHI-F2/N/A

DVR Standalone 8 canale Turbo HD HIKVISION DS-7208HQHI-F2/N/A

DS-7208HQHI-F2/N/A este un DVR Turbo HD cu suport pentru rezolutie Full HD si compresie H.264. Are conexiune HDMI si VGA, transmisie pe distanta lunga prin cablu coaxial sau UTP si suporta pana la 4 sau 8 canale sincronizate pentru playback 1080p si viteza 256x. Se poate conecta un HDD cu interfata SATA pana la 6TB.

...
DVR Standalone DAHUA HCVR5104C-S3

NVR Tribird cu posibilitate de a inregistra la rezolutie Full HD, suporta camere IP de maxim 5MP si are 4 canale pentru camere IP. NVR-ul are procesor integrat, suporta compresiile H.264+, tehnologiile HDCVI, CVBS si IP pentru camere, se poate accesa de pe telefon si are slot pentru un HDD pe SATA de 8TB.