ONIX Asigurari

Asigurari de garantii

...
Asigurari de garantii

ASIGURARI DE GARANTII DE PARTICIPARE LA LICITATIIBID BOND

Reprezinta instrumentul de garantare care îti asigura posibilitatea în calitate de ofertant, de a participa la o procedura de atribuire a unui contract de achizitie publica unde trebuie sa prezinti o scrisoare de garantie bancara sau un instrument de garantare emis în conditiile legii de o societate de asigurari.

...
Buna executie

ASIGURARI DE GARANTII DE BUNA EXECUTIEPERFORMANCE BOND

Reprezinta instrumentul de garantare care îti asigura posibilitatea derularii unui contract în urma unei proceduri de achizitie publica si care obliga la prezentarea unei garantii de buna executie a contractului, în vederea protejarii beneficiarului contractului fata de riscul neîndeplinirii sau îndeplinirii necorespunzatoare a obligatiilor contractuale asumate.

...
Mentenanta contract

ASIGURARI DE GARANTII PRIVIND PERIOADA DE MENTENANTA A CONTRACTULUIMAINTENANCE BOND

Reprezinta instrumentul de garantare prin care beneficiarul este asigurat ca executantul va remedia orice defecte aparute dupa finalizarea contractului sau îsi va îndeplini obligatiile contractuale ce deriva din clauzele contractului ce fac referire la perioada de notificare a defectelor.

...
Returnare avans

ASIGURARI DE GARANTII PENTRU RETURNAREA AVANSULUIADVANCE PAYMENT BOND

Reprezinta instrumentul de garantare prin care beneficiarul, care a acordat un avans în cadrul contractului, este asigurat de îndeplinirea obligatiilor contractuale ce se refera la returnarea la timp si în conditiile stabilite a avansului încasat de catre executant.

...
Restituire retineri

ASIGURARI DE GARANTII PENTRU RESTITUIREA RETINERILORMONEY RETENTION BOND

Reprezinta instrumentul de garantare prin care executantul unui contract îsi transforma în lichiditate sumele retinute de catre beneficiar din facturile emise pe parcursul derularii contractului.

Categorii
Date de contact
0212331547; 0212331535
Str. Daniel Danielopolu, nr. 2, Etaj 3, Sector 1
Distribuie