Nibaco - instalare Sisteme de securitate Bucuresti

Sisteme de securitate

...
Efractie / Perimetral

Instalarea unui sistem tehnic de alarma impotriva efractiei este obligatorie, nu optionala, pentru ca descurajeaza infractorii si asigura protectia spatiului, dar si a bunurilor si persoanelor. Iar un sistem complex de securitate oferit de Nibaco integreaza cele mai eficiente solutii impotriva efractiei.

...
Supraveghere si Inregistrare Video CCTV

Complementar sistemului de detectie perimetrala si avertizare impotriva efractiei, sistemul de supraveghere video ofera controlul vizual asupra activitatii din zonele de interes. Interconectat cu orice alt sistem de securitate, un sistem de supraveghere video asigura o protectie sporita.

...
Control Acces si Pontaj

Ideale pentru firmele cu un numar mare de angajati, care doresc un control riguros al personalului in anumite zone de acces si evidenta acestuia, sistemele electronice integrate de control acces si pontaj oferite de Nibaco asigura o excelenta gestionare atat a personalului, cat si a cailor de acces.

...
Interfonie / Videointerfonie

Pentru orice companie, si nu numai, accesul controlat in cladiri in baza unui sistem modern de interfonie/videointerfonie promoveaza nu doar evaluarea realista a proprietatii si a riscului la care este supusa aceasta in cazul accesului liber, ci si imbunatatirea standardelor de viata si activitate.

...
Integrare sisteme

Nibaco detine toate certificarile necesare pentru proiectarea, instalarea si intretinerea sistemelor de detectie si alarmare in caz de incendiu. Toate sistemele Nibaco, conventionale sau adresabile, sunt perfect adaptate spatiilor pe care le deservesc, respectand standardele si legislatia in domeniu.