Neus Termo Construct - comercializare, productie, montaj balustrade Bucuresti

Balustrade sticla securizata

...
Balustrade cu profil continuu tip menghina

Balustrade din sticla DUPLEX + SECURIZATA cu profil continuu tip MENGHINA.
 
 
Tipul acesta de balustrada de protectie a balconului se monteaza intr-un profil continuu din aluminiu tip MENGHINA si este folosit cu sticla duplex securizata de 12 mm (6.2.6 – configuratie foaie sticla/folie laminare/ foaie sticla ) , de 16 mm (8.2.8) sau 20 mm(10.2.10) in functie de inaltimea dorita a balustradei.
Profilul din aluminiu poate fi eloxat in nuanta de inox sau aluminiu natur/sau poate fi vopsit in camp electrostatic in diverse culori RAL_.

...
Balustrade cu conectori de inox

Tipul acesta de balustrade de protectie se aplica PE LATERALUL placii de beton prin fixare cu CONECTORI  DIN INOX si este folosit cu sticla duplex securizata de 12 mm (6.2.6 – foaie sticla/folie laminare/sticla ), sau de 16 mm (8.2.8) sau 20 mm(10.2.10) , in functie de inaltimea dorita a balustradei. In functie de grosimea sticlei si de cerintele clientului , in partea de susu a sticlei poate fi montata In functie de grosimea sticlei si de cerintele clientului , in partea de susu a sticlei poate fi montata  o mana curenta cu canal  special pentru introducerea sticlei, care poate fi de diverse forme: rofil rotund, profil patrat, profil trapez sau profil simplu tip”U”.

...
Balustrade cu profil continuu

Balustrade cu profil continuu – inaltime maxima 500mm
 
 
Acest tip de balustrade cu sticla este indicata pentru inaltime de maxim 500 mm, respectiv pentru balcoane sau terase care au déjà un parapet construit si balustrada se monteaza pe acesta; sau pentru ferestre mai mici de inaltime , cu montajul in exteriorul acestora pe un atic existent.