Navigroup - Deblocari usi, copieri chei Bucuresti

Multiplicari chei

...
Copiere chei casa

  • chei yale clasice pentru butuci sau lacate - ABU 11 S
  • chei cu amprenta simpla sau multipla - CA 48; KE 1; ML 4 P
  • chei semicilindrice - AB 1 P
  • chei tip cruce - XYE 1
  • chei tubulare - ME 17 T
  • chei cu barbie simpla tip Fanem - G-VC 1; PAT 9
  • chei cu barbie dubla tip safe - 2CA 10P; MOAP

...
Copiere chei auto

  • chei auto simple - V70BP; RN30PL ; FD20TK2
  • chei auto speciale – FD3TK7; HU 58P; MB52

...
Copiere chei auto cu cip

COPIERI CHEI AUTO CU TRANSPONDER – CIP – YS15TK1;AD66TK1;RN30 OUTK30

•  chei pentru cele mai cunoscute marci auto: Audi, Ford, Renault, Citroen, Skoda, Mercedes, Volkswagen, Opel, Peugeot

 

Ce sunt cheile cu transponder?    Chei auto (fabricatie dupa 1994)avand incorporat un microchip (emitator+receptor) cu rolul de-a transmite electronic informatia necesara pornirii motorului. Fiecare cheie are un cod electronic diferit si stabil care nu poate fi rescris cand este pornit motorul autovehiculului .

 

Cum functioneaza microchipul?  

Microcipul contine in memorie un COD ELECTRONIC . Prin intermediul antenei Transponderul intercepteaza un semnal emis cu o frecventa constanta de catre un dispozitiv de verificare. Semnalul este preluat astfel de transponder care prin frecventa modulatorie isi transmite codul electronic spre a fi procesat de catre dispozitivul de verificare. Neavand o sursa externa de energie, Transponderul functioneaza pe baza semnalului primit de la dispozitivul de control prin intermediul antenei. Antena permite transferul informatiei (codul electronic) catre dispozitivul care o citeste si o prelucreaza .

TRANSPONDER: Este un chip electronic cu memorie nevolatila care contine un cod electronic. Are o antena cu ajutorul careia poate intercepta un semnal trimis de catre un dispozitiv de control. Se copiaza utilizand o masina de citire/scriere.

CRYPTO COD ELECTRONIC: Acest CRYPTO COD cat si memoria computerului de bord al autovehiculului sunt protejate prin Frecventa Radio. Codul microcipului nu poate fi copiat utilizand o masina de citire/scriere.

ROLLING CODE: Codul microcipului se schimba ori de cate ori se porneste motorul autovehiculului. Algoritmul de schimbare a codurilor este cunoscut numai de catre producatorul "immobilizer" -lui (BMW / MERCEDES).  

"Immobilizer" -ul este o alarma electronica antifurt care face legatura dintre motor si dispozitivul de control (adesea si cu starterul) pentru a permite pornirea motorului cand este recunoscut codul electronic al transponderului.